fbpx

White Motorcycle Concepts: Hλεκτρικό τρίτροχο “EKAB”

Ηλεκτρικές Πρώτες Βοήθειες

Το νέο τρίκυκλο μοντέλο της White Motorcycle Concepts, που ονομάζεται WMC300E+, είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε το προσωπικό των πρώτων βοηθειών να μπορεί να κινείται πιο αποτελεσματικά μέσα στην κυκλοφορία και να φτάνει γρήγορα στις κλήσεις έκτακτης ανάγκης.

Το WMC300E+ μπορεί να πετύχει αυτονομία έως και 160 χιλιόμετρα και, το πιο ενδιαφέρον, μπορεί να επαναφορτιστεί σε μόλις 15 λεπτά χάρη σε μια μπαταρία που εξελίχθηκε από την MAHLE Powertrain!

Καθώς οι νοσηλευτές και οι διασώστες πρέπει να φτάνουν σε τοποθεσίες έκτακτης ανάγκης όσο γίνεται πιο έγκαιρα, αυτή η τεχνολογία θα επιτρέψει ταχύτερες αποκρίσεις σε κρίσιμες καταστάσεις.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι πρωτοποριακές (ανακυκλωμένες) μπαταρίες του σκούτερ αποτελούν ενεργό τμήμα του. Οι παραϊατρικοί, οι αστυνομικοί και οι ανταποκριτές πρώτων βοηθειών μπορούν να οδηγήσουν το τρίτροχο με κοινή άδεια οδήγησης, πράγμα που το κάνει πιο προσιτή επιλογή.

Η White Motorcycle Concept παρουσίασε το νέο της σκούτερ κατά τη διάρκεια του Cenex Expo 2024, που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου στην Αγγλία. Στο επίκεντρο των δυνατοτήτων του είναι η αεροδυναμική και ο πρωτοποριακός σχεδιασμός της μπαταρίας.

Το  WMC περιλαμβάνει έναν αγωγό σε σχήμα V, που διατρέχει το κέντρο του σκούτερ και μειώνει σημαντικά την αεροδυναμική αντίσταση, βελτιώνοντας την απόδοση, ενισχύοντας τη σταθερότητα και μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας.

Η ιδέα πίσω από τον κεντρικό αεραγωγό ήταν να αποτελεί ενεργό τμήμα του WMC300E+, έτσι ώστε να διαθέτει βελτιστοποιημένο σχεδιασμό ικανό να προσφέρει 25% αύξηση στην αεροδυναμική απόδοση.

Περισσότερες πληροφορίες: whitemotorcycleconcepts.comexpo/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X