fbpx

TVS Motor Company, Ινδία: Έρχεται στην Ιταλία και μετά σε όλη την Ευρώπη

Ένα νέο κεφάλαιο στον χώρο των δύο τροχών

Η TVS Motor Company, παγκόσμιος ινδικός κολοσσός στην παραγωγή δίτροχων και τρίτροχων οχημάτων, ανακοινώνει την επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Ιταλία αρχικά και στην Ευρώπη σε δεύτερη φάση. Ένα καινούριο κεφάλαιο ανοίγει για τους δύο τροχούς.

 Βλέπουμε διαρκώς την κινεζική μοτοβιομηχανία να αναπτύσσεται, να βελτιώνεται με αλματώδη βήματα και να εξελίσσει ταχύτατα τα προϊόντα της, προσφέροντας πρωτόγνωρη ποιότητα και το ίδιο αναμένουμε να κάνει η επίσης τεράστια μοτοβιομηχανία της Ινδίας. Ήταν θέμα μηνών, λοιπόν, να ξεκινήσει το άνοιγμα προς την Ευρώπη.

Η TVS Motor Company, που είναι ήδη εγκατεστημένη σε 80 χώρες και αναγνωρίζεται ως ο τέταρτος παγκόσμιος κατασκευαστής μοτοσυκλετών και σκούτερ, φέρνει στην Ιταλία μια τεράστια γκάμα συμβατικών και ηλεκτρικών μοντέλων, με κύριο κίνητρο την χαμηλή τιμή.

Η απόφαση για είσοδο στην ιταλική αγορά ακολουθεί τη λογική μιας καλά μελετημένης στρατηγικής. «Η Ιταλία, με την πλούσια παράδοση στα σκούτερ και τις μοτοσυκλέτες και την τάση της προς καινοτόμες λύσεις μεταφορών, αντιπροσωπεύει το ιδανικό έδαφος για τα προϊόντα μας», λέει ο Sharad Mohan Mishra, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Ομίλου Στρατηγικής της TVS Motor Company.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ιδέα να παρουσιάσουμε τη γκάμα μας σε ένα τόσο παθιασμένο κοινό και να εδραιώσουμε την παρουσία μας στην Ευρώπη». Η διαχείριση των εργασιών στην Ιταλία έχει ανατεθεί στον Giovanni Notarbartolo di Furnari, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας σε διεθνές επίπεδο.

«Το άνοιγμα ενός υποκαταστήματος στην Ιταλία αποδεικνύει την εμπιστοσύνη μας στην αγορά και τη μακροπρόθεσμη αφοσίωσή μας», λέει ο di Furnari. «Θα επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας στην ανώτερη ποιότητα των προϊόντων μας και στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας».

Η TVS θα παρουσιάζει πολλά μοντέλα στην Ιταλία, από σκούτερ, σπορ μοτοσυκλέτες έως ηλεκτρικές αστικές λύσεις: Το TVS Apache 310, σε συνεργασία με την BMW, διαθέσιμο σε εκδόσεις RR και RTR, είναι ένα παράδειγμα παγκόσμιας συνέργειας που κινείται σε σπορ δρόμους.

Η TVS Ronin 250, είναι μια μοτοσυκλέτα με ρετρό στυλ, με χαρακτήρα και μοντέρνα τεχνολογία.

Τα TVS NTORQ 125 και TVS Jupiter 125, μεσαίας κατηγορίας και αστικά σκούτερ μετακίνησης αντίστοιχα, προσφέρουν απόδοση και κομψό σχεδιασμό.

Τα TVS iQube S και TVS X (L3e) στην κατηγορία των ηλεκτρικών σκούτερ, προτείνουν ένα πιο βιώσιμο μέλλον μέσω της τεχνολογικής καινοτομίας και της ανώτερης απόδοσης.

Επίσης υπάρχει σειρά e-Bike, που περιλαμβάνει μοντέλα όπως τα Cilo, EGO Movement, Simpel και EBCO,  και ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ατομικής μετακίνησης και του ελεύθερου χρόνου, συνδυάζοντας τεχνολογία και αστικό σχεδιασμό.

Με αυτή τη νέα επέκταση, η TVS όχι μόνο εδραιώνει την παρουσία της στην Ευρώπη, αλλά ενισχύει και τον δεσμό με τους Ιταλούς καταναλωτές, προσκαλώντας τους να συμμετάσχουν στα επόμενα test ride για να ανακαλύψουν αυτά που έχει να προσφέρει η TVS Motor Italia.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X