fbpx

Morbidelli SC125LX: Έφτασε στην Ελλάδα (+τιμή)

Νέο όνομα – Μεγάλοι τροχοί – Οικονομική τιμή

Η Motoway με υπερηφάνεια αναγγέλλει την άφιξη του νέου σκούτερ Morbidelli SC125LX στην ελληνική αγορά. Το Morbidelli SC 125LX αποτελεί τo τελευταίο μοντέλο της ιταλικής εταιρίας (που γνωρίσαμε και σαν ΜΒP) και διαθέτει μεγάλης διαμέτρου τροχούς και επίπεδο δάπεδο, ενώ η τιμή του ανακοινώθηκε στα 2.690 ευρώ.

Πρωτοπαρουσιάστηκε στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας της Αθήνας και τώρα έρχεται και στους συνεργάτες της αντιπροσωπείας της Morbidelli στην Ελλάδα, Motoway-Καμπράνης, γνωστής μας εκτός των άλλων ως εισαγωγέας των σκούτερ και μοτοσυκλετών Keeway και των μοτοσυκλετών της Benelli.

Το ολοκαίνουργιο, ιταλικής σχεδίασης κομψό Morbidelli SC 125LX, που συνδυάζει μοντέρνα αισθητική με αποδεδειγμένες πρακτικές λύσεις, οδηγείται με άδεια οδήγησης Α1, αλλά και αυτοκινήτου υπό προϋποθέσεις.

Το SC125LX διαθέτει εύχρηστο και βολικό επίπεδο πάτωμα, αλλά και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από την σέλα (που μοιάζει να χωράει ακόμα και δεύτερο κράνος), όπως και ντουλαπάκι στην ποδιά, σχάρα με ενσωματωμένες χειρολαβές, καθώς και δύο σταντ: πλάγιο και κεντρικό.

Στον εξοπλισμό του συναντάμε επίσης ψηφιακό πίνακα οργάνων, full LED φωτιστικά σώματα, και υποδοχή φόρτισης USB. O προβολέας του σκούτερ βρίσκεται πάνω στο τιμόνι,  ενώ τα φώτα θέσης και τα ενσωματωμένα φλας πάνω στην ποδιά, όπου υπάρχει και η κλασική γραβάτα στο κέντρο της.

Παράλληλα, το SC είναι εφοδιασμένο με επιλογή keyless ή κλειδιού, συναγερμό, αλλά και TCS (traction control) με δυνατότητα απενεργοποίησης!

Το Morbidelli SC125LX φοράει έναν, όχι αερόψυκτο, αλλά υδρόψυκτο κινητήρα, τετράχρονο με δύο βαλβίδες, ισχύος 11.2 ίππων στις 8.500 rpm και 1,14 kgm ροπής στις 6.500 rpm, με την εταιρία να ανακοινώνει τελική ταχύτητα 95 km/h.

Υπάρχουν δισκόφρενα μπροστά και πίσω: 240 mm μπροστά και 220 mm πίσω, που συνεργάζονται με δικάναλο ABS.

Το SC125LX διαθέτει μεγάλης διαμέτρου τροχούς 16 ιντσών μπροστά και 14 ιντσών πίσω (ελαστικά 100/80-16 μπροστά και 120/70-14 πίσω), το μεταξόνιό του δεν ξεπερνάει τα 1.420 mm και το ύψος σέλας βρίσκεται στα λογικά 800 mm.

Το βάρος του (άδειο) είναι 145 κιλά, ενώ η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ βρίσκεται 9,5 λίτρα.

Το πιρούνι είναι συμβατικό και έχει διαδρομή 90 mm, ενώ στην πίσω ανάρτηση συναντάμε δύο αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης, διαδρομής τροχού 76 mm.

Το Morbidelli SC125LX είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα σε μαύρο και γκρι χρώμα, ενώ αναμένεται και το λευκό.

Περισσότερες πληροφορίες: www.morbidelli.com

h

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X