fbpx

Morbidelli SC125 2025: Νέα άφιξη και τιμή!

Κομψό και καλά εξοπλισμένο

Μια έκπληξη επιφύλασσε η ιταλική φίρμα, που μας παρουσιάζει τώρα στην Ελλάδα, μέσω της αντιπροσωπείας Motoway-Kαμπράνης, το Morbidelli SC125, ένα mini GT σκούτερ που ακολουθεί τις γραμμές του μεγαλύτερου SC300 και κοστίζει κάτω από 2.950 ευρώ.

Μόλις έφτασε το Morbidelli SC125 στην ελληνική αγορά, υιοθετώντας τις κομψές γραμμές που είδαμε για πρώτη φορά στο Morbidelli SC300 (διαβάστε την παρουσίασή του στο Scooternet εδώ).

Κομμένο και ραμμένο για για αστικές μετακινήσεις και δύσκολα μποτιλιαρίσματα στα κέντρα μεγαλουπόλεων, το SC125 συνδυάζει στυλ, πρακτικότητα και μοντέρνα τεχνολογία, πράγμα που το καθιστά ιδανικό για καθημερινές διαδρομές.

Το Morbidelli SC125 κινείται από έναν σύγχρονο, υγρόψυκτο, διβάλβιδο κινητήρα που διαθέτει σύστημα Start & Stop (!) ισχύος 11,2 ίππων στις 6.500 rpm, με ψυγείο στον διαμήκη άξονα στη δεξιά άκρη του στροφάλου.

Το SC125 έχει τροχούς διαμέτρου 13 ιντσών και διαστάσεις ελαστικών 110/70 μπροστά και 130/70 πίσω. Το μεταξόνιο είναι λίγο μεγαλύτερο από το τυπικό των maxi scooter που είναι στα 1.350 mm και φτάνει τα 1.400 mm.

Ένα δισκόφρενο υπάρχει σε κάθε τροχό, διαμέτρου 240 mm μπροστά και 220 mm πίσω, τα οποία διαθέτουν ABS, ενώ το SC125 έχει στον στάνταρ εξοπλισμό του και σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS),

Με σήμα κατατεθέν τον κάθετο προβολέα σχήματος «X», που μέσα από έναν καινοτομικό σχεδιασμό προσφέρει βελτιωμένη ορατότητα τη νύχτα, το SC125 προσφέρει με μια πιο ευρεία και εστιασμένη δέσμη φωτός που ενισχύει τόσο την ασφάλεια όσο και το στυλ του σκούτερ.

Η ψηφιακή οθόνη 5 ιντσών προσφέρει ευανάγνωστες ενδείξεις, μειώνοντας την καταπόνηση των ματιών κατά τις νυχτερινές διαδρομές.

Παράλληλα, όλοι οι διακόπτες στο τιμόνι διαθέτουν οπίσθιο φωτισμό Night-Blue, παρέχοντας βελτιωμένη ορατότητα και ευκολία χρήσης.

Υπάρχει ζελατίνα για επιπλέον προστασία από τον άνεμο, θύρα USB για φόρτιση κινητού εν κινήσει και χώρος αποθήκευσης για κράνος. Επιπλέον, διαθέτει σχάρα που επιτρέπει την προσθήκη top case, αυξάνοντας την πρακτικότητα του σκούτερ.

Η τιμή του Morbidelli SC125 όπως είπαμε και στον πρόλογο ανακοινώθηκε από την αντιπροσωπεία Motoway-Καμπράνης στις 2.938 ευρώ και είναι διαθέσιμο μόνο σε μαύρο χρώμα προς το παρόν.

Μπορείτε να το αποκτήστε το με τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα, από το δίκτυο συνεργατών της Motoway.

Περισσότερες πληροφορίες και για να προγραμματίσετε μια δοκιμαστική οδήγηση επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.morbidelli.com/gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X