fbpx

Κeeway Vieste 125 LX: Ήρθε στην Ελλάδα (+τιμή)

Με στόχο την απλοποίηση της αστικής μετακίνησης

Ήρθε στην ελληνική αγορά το Keeway Vieste 125 LX, ένα ολοκαίνουργιο αστικό σκούτερ της πολύ δημοφιλούς κατηγορίας των Mini GT. Η τιμή που ανακοινώθηκε ήταν τα 2.590€

Εντελώς διαφορετικό σε σχέση με το υπάρχον Keeway Vieste 125 που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα στην Ελλάδα, και από πλευράς εμφάνισης αλλά και σαν υπόλοιπη κατασκευή, το νέο LX.

Κατ’ αρχάς έχει εντελώς νέα σχεδίαση, διαθέτει υγρόψυκτο κινητήρα που αποδίδει 11,5 ίππους (ενώ το “απλό” αερόψυκτο Vieste  αποδίδει 9,5 ίππους), ενώ μια ακόμα βασική διαφορά είναι ότι το LX έχει μπροστά και πίσω τροχούς διαμέτρου 14 ιντσών.

Η μοντέρνα σχεδίαση του Keeway Vieste 125 LX ξεκινάει από δύο προβολείς στην ποδιά με ενιαίο “τζάμι”, ένα κοντό μπροστινό μέρος με χαμηλή φιμέ ζελατίνα, το κλασικό ψηλό τούνελ και τη μεγάλη σέλα, την υπερυψωμένη σέλα του συνεπιβάτη και την αιχμηρή ουρά.

Οι αναρτήσεις είναι τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά (διαδρομής 94 mm) και δύο αμορτισέρ πίσω (διαδρομής 68 mm), οι χυτές ζάντες είναι πολύμπρατσες (8 ακτινών) και κάθε τροχός έχει από ένα δισκόφρενο (220 mm μπροστά και πίσω) που συνδέονται στη λειτουργία τους από σύστημα CBS.

Οι 14ιντσοι τροχοί φορούν ελαστικά 100/80 μπροστά και 120/70 πίσω.

Το μεταξόνιο είναι το κλασικό των 1.320 mm, το ύψος σέλας βρίσκεται χαμηλά στα 760 mm, ενώ το ρεζερβουάρ έχει μεγάλη χωρητικότητα αφού παίρνει 8,5 λίτρα.

Ο κινητήρας είναι υγρόψυκτος, διβάλβιδος και διαθέτει ψυγείο στον διαμήκη άξονα στο δεξί άκρο του στροφάλου. Ο ηλεκτρονικός ψεκασμός είναι της Bosch.

H ιπποδύναμη είναι όπως είπαμε 11,5 ίππους στις 8.500 rpm και η μέγιστη ροπή 11,0 Nm στις 6.500 rpm.

Το Keeway Vieste 125 LX διαθέτει ψηφιακή οθόνη TFT 5 ιντσών που παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, ενώ υπάρχει και αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα για ένα φουλφέις κράνος, καθώς και λίγος παραπάνω χώρος για μικροαντικείμενα.

Η τιμή του Keeway Vieste 125 LX ανακοινώθηκε από την αντιπροσωπεία Motoway – Καμπράνης στα 2.590€ και είναι διαθέσιμο σε 3 χρωματισμούς: Λευκό, Μαύρο, Γκρι.

Μπορείτε να το αποκτήστε με 30% προκαταβολή και 24 άτοκες δόσεις, ενώ παρέχεται 24μηνη εγγύηση μέσα από την υποστήριξη της Motoway και του δικτύου συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες: www.keeway.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X