fbpx

Bajaj: Πουλάει το νέο της ηλεκτρικό σκούτερ, μόνο μέσω Amazon!

Αγορά σκούτερ με το πάτημα ενός κουμπιού… αλλά…

Σε μια αψυχολόγητη για εμάς, λογική για αυτήν κίνηση, η ινδική κολοσσός Bajaj πουλάει το νέο της ηλεκτρικό σκούτερ μόνο μέσω Amazon!

Προς υπεράσπιση της εταιρίας, το σκούτερ είναι “ειδική έκδοση” του υπάρχοντος μοντέλου Chetak, διαθέτοντας χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν αυτονομία 130+ χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση, με την Bajaj να ελπίζει πως με αυτό τον τρόπο μπορεί να κερδίσει νέους πελάτες.

Ήδη από τον προηγούμενο μήνα κατασκευαστές σκούτερ (και μοτοσυκλετών) στην Ινδία άρχισαν να προσφέρουν τα προϊόντα τους μέσω Amazon.

Τόσο η Hero όσο και η Bajaj, καθώς και ορισμένοι άλλοι κατασκευαστές ηλεκτρικών σκούτερ, έχουν μέχρι στιγμής μπει στη νέα πλατφόρμα.

Τώρα η Bajaj Auto επιστρέφει με μια νέα αποκλειστικότητα της Amazon. Αυτή τη φορά, αφορά το ηλεκτρικό σκούτερ Chetak της μάρκας.

Το νέο Bajaj Chetak 3201 Special Edition είναι ένα προϊόν αποκλειστικά για την Amazon, με κόστος περίπου 1.500 ευρώ και εάν βρίσκεστε στην Ινδία και παραγγείλετε αυτήν την ειδική έκδοση Chetak μέσω Amazon, μπορείτε να περιμένετε να τη λάβετε με δωρεάν παράδοση περίπου ένα μήνα μετά από την ημερομηνία αγοράς! Σε τι συμφέρει τον αγοραστή μια τέτοια κίνηση… μάλλον πρέπει να είσαι Ινδός για να καταλάβεις.

Το παράδοξο είναι ότι η Amazon προειδοποιεί πως το σκούτερ (όπως ισχύει με άλλα προϊόντα της πλατφόρμας) δεν επιστρέφεται, επομένως αν το θέλει κάποιος οπωσδήποτε, τότε πρέπει να είναι απολύτως σίγουρος πριν πατήσει το κουμπί της παραγγελίας.

Τώρα τι περιλαμβάνει η ειδική έκδοση Chetak 3201; Διαθέτοντας ένα ειδικό ανάγλυφο χρώμα χαλκομανιών, το Chetak 3201 Special Edition έρχεται με μαλακής επένδυσης, δίχρωμη καπιτονέ σέλα, οθόνη TFT με πλήρη συνδεσιμότητα smartphone και δυνατότητα λήψης ενημερώσεων, αλλά και 136 χιλιόμετρα εμβέλεια.

Η τελική ταχύτητα ανακοινώνεται στα 73 km/h, συμπαθητικά νούμερα για ένα οικονομικό ηλεκτρικό σκούτερ μικρών αποστάσεων.

Το Chetak 3201 Special Edition βγαίνει σε ένα μόνο χρώμα: μαύρο. Το βασικό Chetak 3201 διαθέτει δύο προγράμματα οδήγησης, Eco και Sport.

Στα εξτρά υπάρχει και όπισθεν που κάνει το σκούτερ πιο ελκυστικό για τους αναβάτες που μπορεί να δυσκολευτούν στο παρκάρισμα.

Σκούτερ από το διαδίκτυο λοιπόν; Η Bajaj λέει ναι, και μένει να δούμε πώς θα πάει το πείραμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X