fbpx

SHOEI NEOTEC 2: Κορυφαίο και ανοιγόμενο

Νέο… Neotec

Το Shoei Neotec 2 είναι το κορυφαίο ανοιγόμενο κράνος της φημισμένης ιαπωνικής εταιρίας και ένα από τα καλύτερα του κόσμου. Στη δεύτερή του έκδοση βελτιώνεται ακόμα περισσότερο σε όλα τα σημεία.

Tο ανοιγόμενο κράνος Shoei Neotec 2 έχει βελτιωθεί σε πλήθος σημείων σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση.

  • Οι εισαγωγές και εξαγωγές του εξαερισμού είναι ξανασχεδιασμένες για καλύτερη ροή αέρα εντός και εκτός, ενώ το κράνος έχει δεχθεί αεροδυναμική μελέτη και σχεδίαση, μετά από δοκιμές σε ειδική αεροσήραγγα. Με αυτό τον τρόπο βελτιστοποιείται η ροή του αέρα γύρω από το κράνος, μειώνεται η ανύψωσή του, αλλά και η οπισθέλκουσα, ενώ παράλληλα προστίθεται σταθερότητα.
  • Αισθητικά το Shoei Neotec II καμία σχέση δεν έχει με τα παλαιότερα ανοιγόμενα κράνη που ήταν ογκώδη και “φώναζαν” από μακριά ότι δεν είναι φουλφέις. Το Neotec II ενσωματώνει άριστα το ανοιγόμενο σαγόνι.

  • Το κέλυφος του αποτελείται από πέντε στρώματα υαλονήματος (fiberglass) ανθρακονημάτων και ρητίνης (Multi-Ply Matrix AIM) με διογκωμένη πολυστερίνη (EPS) πολλαπλής πυκνότητας, δημιουργώντας ένα άριστης συμπεριφοράς περίβλημα. Το κέλυφος παράγεται σε τρία μεγέθη και σε νούμερα από XS-XXL, ώστε να εξασφαλίζει απόλυτη εφαρμογή ανάλογα με το κεφάλι του κάθε αναβάτη και αντίστοιχο μέγεθός του.
  • Διαθέτει εξελιγμένο μηχανισμό ανοίγματος λουριού από ανοξείδωτο ατσάλι με δυο σημεία κλειδώματος και ομολογκασιόν FF&JET.
  • Το Shoei Neotec ΙΙ είναι σχεδιασμένο ώστε να δέχεται το σύστημα ενδοεπικοινωνίας Sena SRL * (Shoei Rider Link) το όποιο η εταιρία Sena έχει εξελίξει αποκλειστικά για τη Shoei: τοποθετείται και ενσωματώνεται άριστα στο εσωτερικό του κελύφους.
  • Ο εξαερισμός του κράνους είναι βελτιωμένος, ενώ η νέας γενιάς ζελατίνα προσφέρει πολυ καλή ορατότητα, τη στιγμή που μια δεύτερη εσωτερική συρταρωτή φιμέ ζελατίνα προσφέρει προστασία από την ακτινοβολία του ήλιου.

  • Οι αεραγωγοί – απ’ όπου εισέρχεται ο αέρας για να περάσει στο κεφάλι του αναβάτη – είναι σχεδιασμένοι από την αρχή. Ο νέος αεραγωγός του μετώπου να ρυθμίζεται σε τρεις σκάλες. Στη βάση του σαγονιού υπάρχει νέας σχεδίασης αεροτομή (Aero Deflector) που προσφέρει καλύτερη ροή αέρα και σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες.
  • Το σαγόνι του κράνους που ανοίγει έχει νέο μηχανισμό ανοίγματος-κλεισίματος, κατασκευασμένο από ατσάλι. Κλειδώνει εύκολα με το ένα χέρι και με ασφάλεια χάρη σε εύχρηστο κουμπί που είναι εμφανές, για να ανοίγει σε περίπτωση ανάγκης.

  • Η υψηλών προδιαγραφών ζελατίνα μπλοκάρει το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας και όταν κλείνει σφραγίζει με τέτοια ακρίβεια που δεν επιτρέπει στον αέρα ή το νερό να περάσει, αφού εφαρμόζει πλήρως στο κράνος. Διαθέτει και αντιθαμβωτική ζελατίνα Pinlock EVO για να μην θαμπώνει σε δύσκολες συνθήκες.
  • Επίσης υπάρχει και εσωτερική φιμέ ζελατίνα που προστατεύει τα μάτια του αναβάτη και δεν επιτρέπει να περνά η υπεριώδης ακτινοβολία ή τη δημιουργία παραμορφώσεων των ειδώλων.
  • Η επένδυση εσωτερικά του Shoei Neotec II προσφέρει κορυφαία επίπεδα άνεσης και εφαρμογής. Είναι πλήρως αφαιρούμενη και τα “μάγουλα” είναι σχεδιασμένα ώστε να μην επιτρέπουν στον θόρυβο να περνάει μέσα στο κράνος.
  • Το λουρί του κράνους διαθέτει πόρπη με μικρομετρικό κλείσιμο, που είναι μεταλλική, πατενταρισμένη από την Shoei, έτσι ώστε να προσφέρει σωστό δέσιμο, να ασφαλίζει σωστά, να ρυθμίζεται εύκολα και να προσφέρει άνεση στον αναβάτη.
  • Διατίθεται σε 11 χρωματικούς συνδυασμούς. Μονόχρωμους και πολύχρωμους

Τιμή: Από 599, μέχρι 699 ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες: Ι. Τζωρτζόπουλος Ε.Π.Ε., Καλλιρρόης 71 & Φραντζή, 117 43 Νέος Κόσμος τηλ.: 210 9241108, 210 9242659, www.tzortzopoulos.gr, www.facebook.com/shoeigreece

Πως κατασκευάζεται ένα κράνος Shoei

Παρακολουθήστε όλη την διαδικασία, κατασκευής ενός κράνους Shoei στην Ιαπωνία!

Posted by SΗΟΕΙ Helmets Greece on Dienstag, 12. September 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X