fbpx

BERING: Γάντια, Μπουφάν, Μποτάκια και Αδιάβροχο

Προστασία αναβάτη για το χειμώνα

Η γαλλική Bering διαθέτει μια πλήρη γκάμα μοτοσυκλετιστικής ένδυσης που καλύπτει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Παρουσιάζουμε μερικά από τα προϊόντα της.

Bering Eksel – Γάντια

Tα γάντια Bering Eksel είναι 100% αδιάβροχα και στο εσωτερικό τους διαθέτουν αναπνέουσα μεμβράνη GORE-TEX. Είναι κατασκευασμένα από δέρμα και Softshell υλικό για άνεση και αίσθηση του χεριού του αναβάτη σε γκάζι και μανέτες. Είναι ενισχυμένα στην παλάμη και διαθέτουν σκληρό πολυμερές προστατευτικό στις αρθρώσεις.

Κωδικός: BERBGM840

Τιμή: 102,19 €

Link: www.spiliotis.gr

Bering Skydeck – Μποτάκια

Δερμάτινα 100%, αδιάβροχα, διαθέτουν ενισχύσεις στους αστραγάλους και αντιολισθητική σόλα.Πρόκειται για μποτάκια που μπορεί να φορεθούν όλο τον χρόνο, ελαφριά και άνετα χωρίς πολύ σκληρές προστασίες που θα δυσχέραιναν το περπάτημα. Διαθέτουν ανακλαστικά υλικά και προστασία στο σημείο επαφής του λεβιέ ταχυτήτων. 

Κωδικός: BERBBO330

Τιμή: 147,00

Link: www.spiliotis.gr

Bering Tyrell Καμπαρτίνα Αδιάβροχη

Αδιάβροχη καμπαρντίνα μεγάλου μήκους με μεγάλη κάλυψη από τη βροχή.

Κωδικός: BERBTV410

Τιμή: 68,09 €

Link: www.spiliotis.gr

Bering Μπουφάν Campton

Με σχεδίαση casual που επιτρέπει να το φοράει κάποιος και εκτός μοτοσυκλέτας. Είναι σχεδιασμένο για την κίνηση στην πόλη με διακριτική σχεδίαση, από υλικό Fibretech 600D και αδιάβροχη, αναπνέουσα μεμβράνη BW2tech 100+.

Με αφαιρούμενη θερμική επένδυση και αφαιρούμενη κουκούλα, με αποσπώμενα προστατευτικά ώμων και αγκώνων CE, με ρύθμιση ύψους για τους προστατευτικούς αγκώνες

Κωδικός: BERBTV280

Τιμή: 227,00 €

Link: www.spiliotis.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ