fbpx

BERING: Τζάκετ σε προσφορά -50%

Bering Tiago και Bering Onyx στη μισή τιμή

Η γαλλική Bering μέσω της αντιπροσωπείας της στην Ελλάδα, την Σπηλιώτης ΑΕ, προσφέρει δυο μπουφάν σε προσφορά, με την τιμή τους μειωμένη κατά 50%.

Bering TIAGO, 3 σε ένα

Κατασκευασμένο από συνθετικά υλικά, το Bering Tiago διαθέτει δύο ξεχωριστές και αφαιρούμενες μεμβράνες, μια αδιάβροχη και μια θερμική. Mε αυτόν τον τρόπο προσδίδεται στο μπουφάν η δυνατότητα να προσαρμόζεται σε όλες τις εποχές.

Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό Fibertech 600D, διαθέτει προστατευτικά CE σε ώμους, αγκώνες και θήκη-αναμονή για προστατευτικό πλάτης, ρυθμίσεις σύσφιξης σε μέση και μανίκια, εσωτερικές τσέπες για κινητό και πορτοφόλι , αναμονή για σύνδεση με παντελόνι και ανακλαστικά σημεία.

Κωδικός: BERBTB520

Τιμή: 119,00 € (από 238,00 €)

Link:https: www.spiliotis.gr

Bering ONYX EVO Black

Κατασκευασμένο από ύφασμα FibreTech 600D που είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στην τριβή. Διαθέτει αδιάβροχη και αναπνέουσα μεμβράνη (BW2 Tech 100).

Η εσωτερική επένδυση από θερμοαμίνιο είναι αφαιρούμενη, ενώ υπάρχει και προστασία Safetech σε ώμους-αγκώνες με CE. Το ύψος των προστατευτικών του αγκώνα είναι ρυθμιζόμενο. Στο μπουφάν υπάρχει υποδοχή για ενίσχυση της πλάτης

Το Bering Onyx EVO διαθέτει σύστημα αερισμού ADS (Air Dynamic System), εισαγωγή αέρα στην περιοχή του θώρακα και εξαγωγή αέρα στο πίσω μέρος για μεγαλύτερη ροή αέρα.

Επίσης υπάρχει κολάρο με φινίρισμα από νεοπρένιο, δύο εξωτερικές τσέπες και τρεις εσωτερικές τσέπες, ταινίες 3M Scotchlite® στο πίσω μέρος του λαιμού για μεγαλύτερη ορατότητα κατά τη νυχτερινή οδήγηση και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Κωδικός: BERBTB300

Τιμή: 142,00 € (από 284,00 €)

Link: www.spiliotis.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ