fbpx

Piaggio MP3: Σύντομα νέο μοντέλο!

Επιμένει τρίτροχα

Η Piaggio ανακοίνωσε πρόσφατα την άφιξη ενός νέου MP3 για αυτό το καλοκαίρι, μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Πέρα από τις αισθητικές επεμβάσεις που θα το εκμοντερνίσουν, οι πηγές μιλούν για μεγαλύτερο κυβισμό και εξοπλισμό.

Αυτό που θέλει η ιταλική εταιρία να φέρει στην αγορά είναι ένα ισχυρότερο, ελαφρύτερο, πιο σπορ μοντέλο. Όπως έχουμε δει, η Piaggio φροντίζει διαρκώς και δεν ξεχνάει να φρεσκάρει τα αγαπημένα της τρίτροχα σκούτερ, τα οποία θεωρεί δικά της παιδιά, αφού ήταν η πρώτη εταιρία που τόλμησε να τα βγάλει στην παραγωγή.

Τώρα η ανακοίνωση αυτή δείχνει την παραπάνω προσήλωση στο θέμα, αφού η Piaggio προσβλέπει σε μια δυναμική επανεκκίνηση στους τρεις τροχούς.

Κυρίως αυτό που την ενδιαφέρει είναι η μεγάλη αγορά της Γαλλίας, η οποία τιμά δεόντως με χιλιάδες πωλήσεις τα τρίτροχα σκούτερ.

Το νέο Piaggio MP3 2022 αναμένεται να φτάσει στους συνεργάτες της εταιρίας στην Ελλάδα μέσα στο καλοκαίρι, μια κίνηση που “προετοιμάζει” τους ενδιαφερόμενους για αγορές τον Σεπτέμβριο.

Μέχρι και πρόσφατα, η Piaggio δεν είχε έντονο ανταγωνισμό, με την Peugeot να “παίζει χαλαρά” με το Metropolis 400 και την Qooder να παράγει μικρό αριθμό σκούτερ. Ήταν τελικά η Yamaha που αποτέλεσε μια πραγματική αντιπρόταση στα ΜΡ3 με το Tricity 300.

Με το πλεονέκτημα της τεχνογνωσίας η Piaggio δούλευε επί μήνες πάνω στην ανανέωση του νέου MP3. Λογικά και όσον αφορά την αισθητική του, το νέο ΜΡ3 (δεν θα είναι ριζικά διαφορετικό, αλλά) θα κινηθεί προς τις γραμμές των νέων Beverly 300 και 400.

Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής μιλούν για μεγαλύτερο κυβισμό, βελτιώσεις στο θέμα των μηχανικών θορύβων κινητήρα και μετάδοσης και μείωση των κραδασμών, χαμηλότερο βάρος, συνδεσιμότητα και ίσως μια ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα.

Σε πολύ λίγο καιρό, θα ξέρουμε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ