fbpx

HONDA PCX 150 ABS, 2018: Παρουσιάστηκε στην Ινδονησία

Προς το παρόν για την τοπική αγορά

Όπως είχαμε γράψει πρόσφατα η ανανέωση του PCX ήταν θέμα ημερών. Το εργοστάσιο της Honda στην Ινδονησία, το PT Astra Honda Motor (AHM), παρουσίασε επίσημα το ολοκαίνουργιο Honda PCX 150 ABS, που θα παράγεται τοπικά.

Για την αγορά της Ινδονησίας το ολοκαίνουργιο Honda PCX 150 θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις με CBS ή με ABS στα φρένα τους.

Και κάτι μας λέει ότι η δεύτερη έκδοση με το ABS θα προορίζεται και για την παγκόσμια αγορά, μιας και οι δυνατότητες παραγωγής της PT Astra Honda Motor είναι πολύ μεγάλες και μπορούν να ανταποκριθούν σε ένα τέτοιο πιθανό πλάνο.

Το νέας σχεδίασης premium scooter της Honda, που θεωρείται ιδρυτής κατηγορίας (μικρών και πολυτελών, τεχνολογικά εξελιγμένων μοντέλων πόλης) θα διαθέτει πλέον δισκόφρενο και στον πίσω τροχό.

Το καλλίγραμμο κουστούμι, με τις νέες γραμμές είναι τώρα πιο πολυτελές και “σοβαρό” σε όψη, με τον πίνακα οργάνων πλήρως ψηφιακό, αλλά και Smart Key, συνδεδεμένο με alarm και Answer Back σύστημα εύρεσης του σκούτερ.

Το σύστημα ABS θα επενεργεί πάνω σε τροχούς 14 ιντσών όπως πριν, που τώρα έχουν διαφορετικό σχεδιασμό και φορούν φαρδύτερα λάστιχα, 100/80 μπροστά και 120/70 πίσω, ενώ το μεταξόνιο είναι κοντύτερο στα 1.313mm.

Ο πρόεδρος της AHM κύριος Toshiyuki Inuma παρουσίασε το Honda PCX σαν ένα παγκόσμιο μοντέλο με υψηλή ποιότητα που έκανε το ντεμπούτο του το 2009 και δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες αναβατών με διαφορετικό τρόπο ζωής, σε διάφορες χώρες του κόσμου. Το μοντέλο έγινε δεκτό με πολύ θετική αντιμετώπιση στην Ασία, στην Ευρώπη και στην Αμερική.

Το Honda PCX 150 του 2018, είναι εφοδιασμένο με φώτα LED σε όλα τα φωτιστικά σώματά του, με τον κινητήρα να είναι τεχνολογίας Enhanced Smart Power (eSP) ελαχίστων τριβών και βέλτιστης ψύξης, όπως επίσης είναι εφοδιασμένο με παροχή ρεύματος.

Το Honda PCX 150 αρχικά θα κυκλοφορήσει στην Ινδονησία σε Μαύρο, Λευκό, Κόκκινο και Χρυσαφί συνδυασμούς. Για τον υπόλοιπο κόσμο, το πως-πότε-πόσο, όταν μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες θα σας ενημερώσουμε πάραυτα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X