fbpx

YAMAHA BW’S 300/400: Κι άλλο “χωματερό” σκούτερ;

Δημιουργείται νέα μόδα;

Αποκλειστική φωτογραφία που έστειλε στο ιταλικό περιοδικό In Sella αναγνώστης δείχνει ένα “χωματερό” σκούτερ της Yamaha να δοκιμάζεται στους δρόμους της γειτονικής χώρας. Λέτε να έρχεται άραγε το X-ADV της Yamaha στο άμεσο μέλλον;

Ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτότυπο σκούτερ πέτυχε στο δρόμο και το φωτογράφισε, αναγνώστης του δημοφιλούς ιταλικού περιοδικού In Sella

Είναι ένα off-road scooter με μπροστινό που θυμίζει – παλαιότερο, θρυλικό για την Ευρώπη – Yamaha BW’S 50.

Μήπως η Yamaha έχει βάλει σκοπό να φτιάξει κάτι παρόμοιο με το Honda X-ADV;”, αναρωτιέται ο δημοσιογράφος του περιοδικού.
Ο αναγνώστης πέτυχε το πρωτότυπο σκούτερ – που βρισκόταν σε φάση δοκιμής στο δρόμο – σε ένα βενζινάδικο στο Ρίμινι. Το σκούτερ φορούσε γερμανικές πινακίδες και μάλιστα ο δοκιμαστής, που πήρε είδηση ότι τον φωτογράφιζαν, απαίτησε από τον αναγνώστη να διαγράψει αμέσως τις φωτογραφίες. Κάτι που δεν έγινε, κι έτσι εμφανίστηκε η κατασκοπευτική φωτογραφία στην ιστοσελίδα του
In Sella…

Το σκούτερ που αποθανάτισε είναι προφανώς ένα μοντέλο που ακολουθεί το στυλ που λανσάρισε πρόσφατα το Honda X-ADV: με τιμόνι εντούρο και ράμφος μπροστά από την ποδιά, όπως κάνουν σχεδόν όλα πλέον όλα τα crossover-ψευδοεντούρο της αγοράς.

Ο δημοσιογράφος δηλώνει σίγουρος ότι πρόκειται για πρωτότυπο Yamaha, αφού η γερμανική πινακίδα κυκλοφορίας είναι κάτι συνηθισμένο για πρωτότυπα που δοκιμάζονται από ανθρώπους της εταιρίας της Iwata.

Το σκούτερ δοκιμαζόταν με συνοδεία από σκούτερ που ήταν TΜΑΧ και XΜΑΧ, ενώ φαίνεται καθαρά ότι χρησιμοποιούσε κινητήρα ΧΜΑΧ 300 ή 400, όπως και το πλαίσιο και τις αναρτήσεις, τα δύο σχεδόν κάθετα αμορτισέρ.

Περισσότερες πληροφορίες δεν νομίζουμε ότι θα μπορέσουμε να βρούμε άμεσα και απ’ ότι λένε και οι συνάδελφοι του In Sella μάλλον στην έκθεση του Μιλάνου, στο τέλος του χρόνου θα μάθουμε στα σίγουρα.

Θα δημιουργήσει άραγε νέα μόδα στα σκούτερ το τολμηρό Honda Χ-ADV; Λίγη υπομονή και θα μας το δείξει ο χρόνος.

Πηγή: In Sella

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ