fbpx

YAMAHA AEROX NVX 155, 2017: Δυναμικά και τεχνολογικά από την Ασία

Ένα με απ’ όλα…

Το πιο εξελιγμένο σκούτερ της Ασίας ακούει στο όνομα Yamaha Aerox NVX 155 και διαθέτει όλα αυτά τα μοντέρνα καλούδια που κάνουν ένα σκούτερ τεχνολιγικά ενημερωμένο. Διαβάστε παρακάτω…

13r-racing-blue

Να λοιπόν που οι Ιάπωνες επιλέγουν τις ασιατικές αγορές για να δοκιμάσουν τις καινοτομίες τους στο χώρο – έστω και – των μικρού κυβισμού σκούτερ.

Στην ινδονησιακή, βιετναμέζικη και μαλαισιανή αγορά αρχικά και αργότερα στις γειτονικές αγορές θα διατεθεί το Yamaha Aerox NVX 155 που είναι ένα μονοκύλινδρο, 4βάλβιδο, υγρόψυκτο σκούτερ με μεταβλητή ενεργοποίηση βαλβίδων, αλλά και Start&Stop!

14 6

Όλη η μοντέρνα τεχνολογία εφαρμόζεται στο μικρών διαστάσεων σπορ σκούτερ – εξαιρετικής σχεδίασης, ειδικά στο μπροστινό του τμημα – της Yamaha που δυστυχώς για τις ευρωπαϊκές αγορές φοράει 14άρηδες τροχούς και ταμπούρο στον πίσω τροχό. Δύο τα τινά έχουμε σε αυτή την περίπτωση. std-yellow std-black

Πρώτον οι Ευρωπαίοι, όπως και οι Έλληνες σκουτερίστες προτιμούν τους 16άρηδες τροχούς λόγω, όχι μόνο της φήμης, αλλά και της περίσσιας σταθερότητας που προσφέρουν.

Δεύτερον το ταμπούρο υποδηλώνει ότι το μοντέλο περνάει τις προδιαγραφές Euro4, διαθέτοντας μονοκάναλο ABS μόνο στον μπροστινό τροχό.

3

Το Yamaha Aerox NVX 155 διαθέτει σύστημα “χωρίς κλειδί” στην ανάφλεξη και αποδίδει 15 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. Η ροπή βρίσκεται στα 1,3 χιλιογραμμόμετρα στις 6.250 σ.α.λ.

Τα φώτα του Yamaha Aerox NVX 155 είναι μπροστά και πίσω LED, το μεταξόνιο στα είναι 1.350 mm και το ύψος της σέλας στα 790 mm, με το βάρος να φτάνει τα 118 κιλά.

std-matte-red

Κάτω από τη σέλα υπάρχει αρκετός χώρος για ένα κράνος (κλειστό ή μισό δεν γνωρίζουμε) ο πίνακας οργάνων πλήρως ψηφιακός και η εμφάνιση… αρκετά σπορ για να κάνει τους εφήβους – και όχι μόνο – να γοητεύονται

Και ζήλια οι Ευρωπαίοι….

(παρεμπιπτόντως την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου έκανε ο Βαλεντίνο Ρόσι, κάτι που υποδεικνύει βεβαίως το πόσο σημαντικό είναι το σκούτερ για τις ασιατικές αγορές)

Πηγή: tinhte.vn

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ