fbpx

PIAGGIO: Δίμηνη επέκταση της εγγύησης

Επεκείνεται η εργοστασιακή εγγύηση… στην Ιταλία

Η Piaggio ανακοίνωσε ότι επεκτείνει την εργοστασιακή εγγύηση στα σκούτερ της. Η απόφαση αυτή ισχύει προς το παρόν μόνο για την ιταλική αγορά, ενώ ελπίζουμε να επεκταθεί και σε άλλες χώρες, όπως και στην Ελλάδα, μιας και είναι μια λογική και δίκαιη απόφαση λόγω του lockdown.

H Piaggio όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο δραστηριοποιήθηκε άμεσα στην Ιταλική αγορά προωθώντας τα σκούτερ της σαν ιδανικά μέσα για την περίοδο της επανεκκίνησης της οικονομίας μετά το lockdown.

Έκανε επίσης γενναίες προσφορές και ευκολίες για την απόκτηση διαφόρων μοντέλων της, για να βοηθήσει την επανεκκίνηση της αγοράς.

Μετά από τις προσφορές, που θα διαρκέσουν για το μήνα Μάιο (διαβάστε εδώ), ήρθε η νέα πρωτοβουλία προσφέρει δωρεάν δίμηνη επέκταση εγγύησης σε όλους όσους έχουν ήδη στην κατοχή τους σκούτερ Piaggio ή Vespa, όπως μας ενημέρωσε με Δελτίο Τύπου το ίδιο το εργοστάσιο. Επίσης η δωρεάν επέκταση της εγγύησης αφορά και τις μοτοσυκλέτες της Aprilia ή Moto Guzzi.

Η παραπάνω επέκταση αφορά δίτροχα που εξακολουθούν να καλύπτονται από την εγγύηση του κατασκευαστή ή για εγγυήσεις που έχουν λήξει κατά την περίοδο της καραντίνας.
Πρόκειται για μια λογική παροχή (αυτονόητη θα έλεγαν κάποιοι) προς τους πελάτες της εταιρίας που λόγω των περιορισμών στην μετακίνηση υποχρεώθηκαν να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το αγαπημένο τους δίτροχο.

Η δίμηνη δωρεάν επέκταση εγγύησης της Piaggio ισχύει για όλα τα σκούτερ που έχουν ταξινομηθεί στην Ιταλία μεταξύ 3/11/2018 και 1/5/2020, για τα οποία έχει πραγματοποιηθεί τακτικά η προγραμματισμένη συντήρηση που υποδεικνύει ο κατασκευαστής. Πιστεύουμε ότι πρέπει να ακολουθήσουν και οι άλλες εταιρίες  με ανάλογες πρωτοβουλίες.  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ