fbpx

MOTUL: Παρουσία στην EICMA 2017

Πάθος, καινοτομία και μηχανοκίνητος αθλητισμός

Η Motul τονίζει δυναμικά την παρουσία στην EICMA 2017 παρουσιάζοντας το όραμά της σε ένα ολοκαίνουργιο περίπτερο, πάνω από 200 τ.μ., στο οποίο θα εκθέσει το όραμα της γαλλικής εταιρείας, ως ειδικός στα λιπαντικά υψηλής απόδοσης, από την ίδρυσή της το 1853. Η παρουσία της θα εστιαστεί στα προϊόντα, στο lifestyle και στο… Dakar!

Οι αριθμοί – 1.143 εκθέτες από 41 χώρες και πάνω από 600.000 επισκέπτες το 2016 – περιγράφουν τον λόγο που η Motul επέλεξε την EICMA για να παρουσιάσει τα προϊόντα της, που αφορούν στα σκούτερ και τις μοτοσυκλέτες και να εκπροσωπήσει τις αξίες και τις δραστηριότητες του ομίλου σε διεθνές επίπεδο.

Ως εκ τούτου, η φετινή παρουσία θα είναι ξεχωριστή, αφού η Motul θα φέρει στην EICMA το πάθος και τους δεσμούς της με τον αγωνιστικό κόσμο, αναδημιουργώντας το εντυπωσιακό περιβάλλον του πιο συναρπαστικού ράλλυ του κόσμου, του Rally Dakar. Η παρουσία μας θα χαρακτηρίζεται από την ενεργή συμμετοχή των επισκεπτών, που θα έχουν την ευκαιρία να βυθιστούν στην ατμόσφαιρα και τα τοπία αυτού του εντυπωσιακού αγωνίσματος με άμμο, σκηνές και campsites.

Στο ένα μέρος του περιπτέρου οι επισκέπτες θα μπορούν να ζήσουν το lifestyle της Motul, η οποία θα παρουσιάσει την νέα σειρά προϊόντων merchandising, που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για του φίλους της. Η παράδοση, που έρχεται από το παρελθόν και συνδέεται με το μέλλον, θα εκτεθεί σε ένα πραγματικό “Motul Garage” και θα παρουσιαστεί στην πρεμιέρα της έκθεσης. Μια ολοκληρωμένη σειρά merchandising με ρούχα και άλλα αντικείμενα θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις αυτών που μοιράζονται το πάθος για τις μοτοσυκλέτες, την τεχνολογία και την παράδοση. Στο “Motul Garage” θα παρουσιαστεί επίσης μια νέα συναρπαστική μοτοσυκλέτα από τον Luca Pozzato της Officine GP Design, τον ίδιο καλλιτέχνη, που κατασκεύασε την υπέροχη Motul Onirika 2853 το 2016.

Τέλος, η Motul θα είναι επίσης παρούσα στον υπαίθριο χώρο MotoLive της έκθεσης, με παραστάσεις από τους Ρώσους stuntmen της Legend Stunt Team, οι οποίοι θα ενθουσιάσουν το κοινό με επιδείξεις που αγνοούν την βαρύτατα.

Η Διεθνής Έκθεση Μοτοσυκλετών EICMA 2017, θα ανοίξει τις πύλες της στις 9 Νοεμβρίου και ο εκθεσιακός χώρος Motul θα βρίσκεται στην Αίθουσα 22 – Stand S36.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ MOTUL

Η γαλλική εταιρία Motul δραστηριοποιείται παγκοσμίως και ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διανομή λιπαντικών προϊόντων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και άλλων οχημάτων), καθώς και λιπαντικών βιομηχανικής χρήσης μέσω της δραστηριότητας της Motul Tech.

Η Motul έχει επίσης αναγνωριστεί ως ειδικός στα συνθετικά λιπαντικά. Ήδη από το 1971, η Motul ήταν η εταιρία πρωτοπόρος στην παρασκευή του πρώτου 100% συνθετικού λιπαντικού για κινητήρες αυτοκινήτων, το 300V, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας εστέρων η οποία χρησιμοποιήθηκε αρχικά στην αεροναυπηγική βιομηχανία.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, η Motul απέκτησε αξεπέραστη εμπειρία ως επίσημος προμηθευτής λιπαντικών για πολλές αγωνιστικές ομάδες και κατασκευαστές και συμμετέχει ενεργά στην περεταίρω ανάπτυξη των τεχνολογικών καινοτομιών στα motorsports.

Η Motul υποστηρίζει ομάδες αλλά και διεθνείς αγώνες και πρωταθλήματα όπως: 24 Hours of Le Mans (αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας), FIA World Endurance Championship, IMSA WeatherTech SportsCar Championship, Super GT, Drift, Pikes Peak, Japanese championship Super Formula, Blancpain Endurance Series, Dakar, Tour Auto, Le Mans Classic, MotoGP, World Superbike, World MX, FIM Endurance World Championship, IOM TT, MOTUL FIM Ice Speedway Gladiators World Championship, Roof of Africa κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες για την Motul: www.motul.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X