fbpx

MOTUL: ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Κορυφαία λίπανση

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες λιπαντικών στον κόσμο, η γαλλική Motul προτείνει δύο ειδικά λάδια για τετράχρονους κινητήρες, ειδικά σχεδιασμένα για τις απαιτήσεις των σκούτερ.

Καθημερινή οδήγηση μέσα στην πόλη με χαμηλές ταχύτητες και υψηλές θερμοκρασίες και μικρή ψύξη του κινητήρα που δουλεύει διαρκώς στο τέρμα γκάζι είναι από μόνες τους δικαιολογίες για να δημιουργήσεις ένα ειδικό λάδι που να ταιριάζει στα scooter.

Δύο είναι οι επιλογές που προσφέρει η Motul ένα 100% συνθετικό με ιξώδες 5W40 και ένα τεχνολογίας Technosynthese με ιξώδες 10W40

Motul_Scooter_Power_4t

Motul Scooter Power 4T 5W40

100% συνθετικό λιπαντικό σχεδιασμένο για τετράχρονα πρόσφατης κατασκευής σκούτερ και maxi-σκούτερ, κυβισμού από 50cc έως 650cc, με ή χωρίς καταλυτικούς μετατροπείς. Ο βαθμός ιξώδους SAE 5W-40 ανταποκρίνεται στις πιο πρόσφατες προδιαγραφές κατασκευαστών.

Βελτιώνει την εκκίνηση του κινητήρα σε χαμηλές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα μειώνει την φθορά.

Ιξώδες: 10W40

API Προδιαγραφές: API SL

JASO Προδιαγραφές: JASO MA M033MOT105

Συσκευασίες: Δοχείο 1L, 4L

Motul_Scooter_Expert_4t

Motul Scooter Expert 4T 10W40

Λιπαντικό Τεχνολογίας Technosynthese, για 4-χρονα scooter, maxi-scooter τελευταίας γενιάς. Ειδικά εξελιγμένο για τις ιδιαίτερες και αντικρουόμενες απαιτήσεις της κίνησης στην πόλη (αυτόματη/ημιαυτόματη μετάδοση, παρατεταμένη λειτουργία σε υψηλούς ρυθμούς περιστροφής και στο ρελαντί, συνεχείς εναλλαγές φορτίου, περιορισμένη ψύξη). Συμβατό με καταλύτες και αισθητήρες εξαγωγής.

Εξαιρετική αντοχή λιπαντικού φιλμ και θερμική σταθερότητα. Εμποδίζει τη συσσώρευση καταλοίπων. Χαμηλή κατανάλωση λιπαντικού και μεγάλη χιλιομετρική απόδοση.

Ιξώδες: 10W40

API Προδιαγραφές: API SL

JASO Προδιαγραφές: JASO MA M033MOT105

Συσκευασίες: Δοχείο 1L, Βαρέλι 60L

Περισσότερες πληροφορίες: www.motul.com/gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ