fbpx

MOTUL: ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΛΑ

Η τέλεια σέλα

Ένα ειδικό υγρό περιποίησης, καθαρισμού και συντήρησης της σέλας έρχεται από τη γαλλική Motul, με τα πλεονεκτήματα που προσφέρει να είναι παραπάνω από ένα.

Η συντήρηση της σέλας, δηλαδή του καλύμματος της σέλας είναι ένα θέμα που ελάχιστοι από εμάς γνωρίζουμε. Η σέλα όμως είναι ένα εξάρτημα που κυριολεκτικά σηκώνει μεγάλα βάρη καθημερινά: το δικό μας βάρος.

Μέσα από το Scooternet έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν και συνεχώς αναφερόμαστε – κάθε φορά που δοκιμάζουμε ένα νέο μοντέλο και μάλιστα εξειδικευμένα – στις εκάστοτε σέλες των σκούτερ. Συγκεκριμένα σχολιάζουμε το σχήμα, το μέγεθος, την άνεση που προσφέρει στους επιβαίνοντες, όπως επίσης την σύσταση του αφρώδους υλικού και την ποιότητα του καλύμματος. Ένα κακό κάλυμμα σέλας, σε σχέση με ένα καλό, κάνουν μεγάλη διαφορά κυρίως σε έναν σημαντικό τομέα: στο αν και κατά πόσο έχουν αντιολισθητική ιδιότητα.

motul Perfect seat

Γιατί αυτό το χαρακτηριστικό είναι σημαντικό θα το καταλάβει κάποιος αν το σκούτερ του έχει κάλυμμα που αφήνει το σώμα του να γλιστράει κάθε φορά που πατάει έντονα φρένα, σπρώχνοντάς τον στο μπροστινό τμήμα της σέλας. Στα σκούτερ, λόγω του ότι δεν υπάρχει ρεζερβουάρ για να γραπώνουν τα γόνατα του αναβάτη και να συγκρατούν το σώμα να μην γλιστρήσει πάνω στη σέλα, η “αντιολισθητικότητα” (αδόκιμος όρος) της σέλας έχει μεγάλη σημασία.

Όλα αυτά τα λέμε γιατί το προϊόν Motul E4 Perfect Seat εκτός από τις καθαριστικές ιδιότητες και τη συντήρηση που προσφέρει στο κάλυμμα της σέλας με προστατευτικό φιλμ για να μην ξεθωριάζει από τις ακτίνες του ήλιου, αφήνει το κάλυμμα να διατηρεί τις αντιολισθητικές του ιδιότητες.

Περισσότερες πληροφορίες: www.motul.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ