fbpx

MICHELIN: Δέκα τύποι ελαστικών για όλα τα σκούτερ

Δέκα, στα δέκα

Η εταιρία ελαστικών Michelin προσφέρει 10 διαφορετικά είδη ελαστικών που καλύπτουν όλα τα μοντέλα και τις ανάγκες των σκούτερ της ελληνικής αγοράς.

Μέσα από τη μεγάλη γκάμα της φημισμένης γαλλικής εταιρίας ελαστικών Michelin κάθε σκουτερίστας μπορεί να βρει το λάστιχο που του ταιριάζει ανάλογα με το μοντέλο, αλλά και τις επιθυμίες-ανάγκες του για συγκεκριμένες χρήσεις.

Οι οικογένειες των ελαστικών είναι οι: Pilot City, S83, Bopper, Reggae, S21, Pilot Sporty, City Grip, Sport SC Radial, Power Pure SC, SM 100.

Michelin Pilot City

MICHELIN Pilot City

Τα λάστιχα Michelin Pilot City παρέχουν πρόσφυση παντώς καιρού. Με βαθύ πέλμα και ιδιαίτερο σχεδιασμό, προσφέρουν άνετη οδήγηση και είναι ειδικά μελετημένα για καθημερινή κίνηση στην πόλη. Επίσης προσφέρουν καλές επιδόσεις στο βρεγμένο.

Michelin S83

MICHELIN S83

Το κλασικό στυλ υπηρετεί σχεδιαστικά το Michelin S83, προσφέροντας επιδόσεις στην καθημερινή κίνηση. Τα S83 δίνουν αυξημένη πρόσφυση στο βρεγμένο και μεγάλη διάρκεια ζωής. Από τη μέρα που έγινε το λανσάρισμά τους, το 1983, τα S83 έχουν γίνει τα αγαπημένα σε αναβάτες από όλο τον κόσμο.

Michelin Bopper

MICHELIN BOPPER

Η ημι-slick σχεδίαση του πέλματος του Michelin Bopper δίνει ξεχωριστές επιδόσεις και πρόσφυση, ακόμη και σε μεγάλες κλίσεις στις στροφές.

Με ακρίβεια στις δύσκολες συνθήκες, επιτρέπει στον αναβάτη να διατηρεί τον έλεγχο ανά πάσα στιγμή.

Michelin S1

MICHELIN S1

Το οικονομικό ελαστικό της Michelin, με έμφαση στις επιδόσεις, αλλά και την χάραξη του πέλματος. Με μεγάλη αντοχή στα χιλιόμετρα. Η ελκυστική τιμή του εξασφαλίζει πολύ καλή αναλογία επιδόσεων – τιμής.

Michelin Pilot Sporty

MICHELIN PILOT SPORTY

Σπορ ελαστικό για σκούτερ μικρού κυβισμού. Το Pilot Sporty εξασφαλίζει πολύ καλή πρόσφυση χάρη στο ημι-σλικ πέλμα του, που προέρχεται από εκείνα των ελαστικών μοτοσυκλέτας της Michelin για υψηλές επιδόσεις.

Michelin City Grip

MICHELIN CITY GRIP

Χάρη στην τεχνολογία της Michelin Progressive Sipe Technology (PST) – το Michelin City Grip θέτει υψηλά στάνταρ, ειδικά όταν πρόκειται για την αποφυγή της ολίσθησης σε βρεγμένους δρόμους και δύσκολες καταστάσεις της καθημερινής κίνησης.

Michelin Reggae

MICHELIN REGGAE

Το μοντέρνο στυλ του Michelin Reggae και η χάραξή του, με μεγάλα τακούνια στο πέλμα, το κάνει ιδανική επιλογή για αναβάτες σκούτερ που είναι διαρκώς σε κίνηση. Εντός ή εκτός δρόμου.

Michelin Pilot Sport SC Radial

MICHELIN PILOT SPORT SC RADIAL

Το Michelin Pilot Sport SC Radial έχει δομή radial, τεχνολογία που εφευρέθηκε από τη Michelin και προήλθε από τον κόσμο των αγώνων μοτοσυκλέτας, για παρόμοιες επιδόσεις με τα ελαστικά μοτοσυκλετών υψηλών επιδόσεων.

Michelin Power Pure SC

MICHELIN POWER PURE SC

Για πρώτη φορά διαθέσιμη σε ελαστικά scooter η τεχνολογία διπλής γόμμας MICHELIN 2CT , που προέρχεται από τα αγωνιστικά ελαστικά.

Michelin SM 100

MICHELIN SM 100

Ανθεκτικά στη φθορά τα Michelin SM100 διαθέτουν βαθιά χαραγμένο πέλμα για αποτελεσματική απομάκρυνση του νερού. Είναι η ιδανική επιλογή ειδικά αν το βασικό κριτήριο είναι το κόστος.

Περισσότερες πληροφορίες: www.michelin.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ