fbpx

GEMINI DERBY 125: Για τον καθημερινό αγώνα

Κομμένο και ραμμένο για την πόλη

Ντέρμπι έχει γίνει η κίνηση στους δρόμους”, “Έκανα ντέρμπι μέχρι να φτάσω”, κι ένα σωρό άλλα αστεία μπορείς να λες για το σκουτεράκι που σε μεταφέρει αποτελεσματικά σε καθημερινή βάση, ειδικά όταν λέγεται Gemini Derby 125.

Mε ιδιαίτερη όψη, ειδικά από μπροστά, με αιχμηρό και πλατύ “μούτρο” και δυο ξεχωριστού σχήματος προβολείς το Gemini Derby 125 δεν μοιάζει με κανένα άλλο σκούτερ της αγοράς.

Με τιμή κάτω από τα 1.500 ευρώ και τροχούς 14 ιντσών διαθέτει μικρο-μεσαίες διαστάσεις, ότι πρέπει για κίνηση ενός κατοίκου της πόλης μέσα στο μποτιλιάρισμα… της πόλης του.

Μαζεμένων διαστάσεων, χαμηλό και ελαφρύ στα 114 κιλά το Gemini Derby 125, με τροχούς διαμέτρου 14 ιντσών δείχνει να έχει όλες τις προδιαγραφές, για να είναι ένας ικανός και γρήγορος μεταφορέας μέσης διάρκειας αποστάσεων.

Τα λάστιχα είναι 80/90 μπροστά και πίσω, δισκόφρενο συναντάμε στον μπροστινό τροχό (με δαγκάνα 2 εμβόλων) και ταμπούρο στον πίσω.

Ο κινητήρας του Derby είναι 124,6 κυβικών εκατοστών, δύο βαλβίδων, αερόψυκτος και τετράχρονος. Το ντεπόζιτο είναι 5,0 λίτρων, υπάρχει κεντρικό και πλάγιο σταντ και ο κεντρικός διακόπτης διαθέτει και φραγή ασφαλείας.

Κάτω από τη σέλα υπάρχει χώρος για την αποθήκευση κράνους.

Περισσότερες πληροφορίες: Moto Trend S.A., Βρυούλων 56, Νέα Φιλαδέλφεια 143 41, 210 2585991 gemini-motors.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ