fbpx

KYMCO AGILITY 16+ 200i, 2014: ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ AGILITY

Ραφινάρισμα και νέα εμφάνιση

 Κατέφθασε στην ελληνική αγορά το ανανεωμένο Kymco Agility 16+ 200i, με στόχο να καλύψει την απόλυτη αστική, καθημερινή μετακίνηση. Η τιμή του ανακοινώθηκε στα 2.195 ευρώ.

Η νέα σειρά 16+ της οικογένειας Agility δημιουργήθηκε έχοντας σαν απώτερο σκοπό την ικανοποίηση του σύγχρονου αναβάτη για το απόλυτο αστικό μεταφορικό μέσο, που να συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο το στυλ, την οικονομία καυσίμου, την απόδοση μαζί με την ασφάλεια, την αξιοπιστία μαζί με την ευχρηστία.

To Agility 16+ 200i είναι η ναυαρχίδα της ομώνυμης οικογένειας, το οποίο με όπλο τον αυξημένο του κυβισμό βάζει υψηλούς στόχους, για ένα απαιτητικό κοινό.

Ανανεωμένο πλήρως αισθητικά με κουστούμι που θυμίζει το παλαιότερο, αλλά διαφέρει συνάμα, αφού έχει εκμοντερνιστεί.

Ο μονοκύλινδρος τετράχρονος κινητήρας του τροφοδοτείται με ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ψεκασμού, αποδίδει 11,2 ίππους και 1,2 kgm ροπής, νούμερα που φανερώνουν τις διαθέσεις του στις αστικές διαδρομές.

Καίριες αλλαγές στα εσωτερικά του κινητήρα και η εξελιγμένη χαρτογράφηση προσφέρουν βελτιωμένες επιδόσεις, επιταχύνσεις, ρεπρίζ, εκπομπές καυσαερίων και κατανάλωση.

Για να μεγαλώσει ο χώρος κάτω από τη σέλα και να χωρέσει ένα κράνος ανοικτού τύπου, το ρεζερβουάρ καυσίμου τοποθετήθηκε κάτω από το δάπεδο. Με αυτή τη μετακίνηση, πέραν του αυξημένου αποθηκευτικού χώρου, χαμήλωσε το κέντρο βάρους, βελτιώνοντας την οδική συμπεριφορά, αυξάνοντας την ευελιξία.

Τώρα πια δεν χρειάζεται να σηκωθεί ο αναβάτης από τη σέλα, με τον ανεφοδιασμό να γίνεται μέσω τάπας που βρίσκεται κάτω από το τιμόνι, πάνω στην ποδιά.

Το συνολικό ύψος της σέλας έχει χαμηλώσει, ενώ αυξήθηκε και η διαδρομή της πίσω ανάρτησης, κάνοντας την οδήγηση πιο άνετη.

Παράλληλα, εργονομική σημασία έχει δοθεί και στη θέση του συνεπιβάτη, το σώμα του οποίου τοποθετείται σε πιο βολική στάση, πατώντας τα πόδια του σε αναδιπλούμενα μαρσπιέ πλέον.

Η τιμή του Kymco Agility 16+ 200i καθορίστηκε στα 2.195 € (με το κλειδί στο χέρι), καλύπτεται με διετή ολική εγγύηση και από την αντιπροσωπεία δίνεται η δυνατότητα 12μηνης άτοκης εξόφλησης με κάρτα ή χρηματοδότησης μέχρι 72 μήνες.

Τα διαθέσιμα χρώματα είναι Λευκό (Pearl White), Μαύρο (Space Black) και Ασημί ματ (Sonic Silver Matt)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025 και στις ιστοσελίδες www.kymco.gr καθώς και στο www.facebook.com/kymco.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X