fbpx

YAMAHA: Ειδική σελίδα για τα 20 χρόνια του ΤΜΑΧ!

Προς τιμήν των 20 ετών του ΤΜΑΧ

Νέα σελίδα γυρνάει η ελληνική αντιπροσωπεία για το θρυλικό Yamaha TMAX… και δημιουργεί μια νέα σελίδα αποκλειστικά αφιερωμένη σε αυτό.

Με αφορμή την 20ή επέτειο του Yamaha TMAX, η Yamaha δημιούργησε στην ιστοσελίδα της μια νέα σελίδα, μέσω της οποίας παρουσιάζει τη μοναδική πορεία του θρυλικού της μοντέλου, από την πρώτη του εμφάνιση μέχρι την έκδοση 20th Anniversary Edition.

Είκοσι χρόνια έχουν περάσει από τη στιγμή που το πρωτοποριακό sport σκούτερ της Yamaha, το TMAX, έκανε την πρώτη του εμφάνιση, για να ταράξει για τα καλά τα νερά και να αλλάξει για πάντα τη φιλοσοφία της κατηγορίας, αλλά και των καθημερινών μετακινήσεων των αναβατών σκούτερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΦΙΕΡΩΜΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΥΑΜΑΗΑ ΤΜΑΧ

Το Yamaha TMAX ήταν και είναι ένα ριζοσπαστικό δίτροχο που έφερε τη δική του επανάσταση στον κόσμο των σκούτερ και των μοτοσυκλετών, ενώνοντας αυτούς τους δύο κόσμους.

Το TMAX διανύει την τρίτη δεκαετία διαρκούς εξέλιξης και παραμονής στην κορυφή των προτιμήσεων ενός ευρύτατου, ετερόκλητου κοινού που μοιράζεται τις ίδιες ανάγκες και επιθυμίες στο κομμάτι της μετακίνησης και της διασκέδασης.

Με σημαντικές αναβαθμίσεις, κατάφερε να διατηρήσει την κυρίαρχη θέση του και να θέσει τα δεδομένα σε μια κατηγορία που το ίδιο δημιούργησε.

Στη νέα σελίδα που έφτιαξε η Yamaha, μπορείτε να απολαύσετε αυτή την πορεία, να κατανοήσετε τη φιλοσοφία πίσω από τη σχεδίαση του πρωτοποριακού σπορ σκούτερ και να θυμηθείτε τις πιο σημαντικές εκδόσεις που καθιέρωσαν το TMAX στην κατηγορία του.

Περισσότερες πληροφορίες: yamaha-motor.eu

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X