fbpx

MOTUL INSECT REMOVER: Ειδικό Καθαριστικό Εντόμων

Aποτελεσματική καθαριότητα και προστασία

Τα έντομα είναι “εχθρός” ενός καθαρού σκούτερ, ειδικά όταν συγκρούονται στο δρόμο με αυτό. Εχθρός των εντόμων είναι το ειδικό καθαριστικό Motul Insect Remover, το οποίο είναι φίλος του σκούτερ μας…

Το ειδικό σπρέι της Motul oνομάζεται MC Care Insect Remover Spray, και είναι ένα εξελιγμένο προϊόν καθαρισμού, σχεδιασμένο να αφαιρεί εύκολα τα νεκρά, ξερά και κολλημένα έντομα, χωρίς να χαράζει τα πλαστικά, τις ζελατίνες ή τις ευαίσθητες βαμμένες επιφάνειες.

Η ειδική φόρμουλα του Motul Insect Remover επιτρέπει στο προϊόν να μπορεί να εφαρμοστεί πάνω σε fairing, ζελατίνες, βαμμένες επιφάνειες, καθρέφτες, πλαστικά και μεταλλικά μέρη του σκούτερ ή της μοτοσυκλέτας, αφαιρώντας εύκολα έντομα και οργανικές ακαθαρσίες.

Το Motul Insect Remover διατίθεται σε, εύκολο στη χρήση, πράκτικό σπρέι 400 ml με εργονομική σκανδάλη.

H εφαρμογή του είναι απλή: ψεκάζουμε το Motul Insect Remover πάνω στην επιφάνεια που θέλουμε να καθαρίσουμε – η οποία δεν πρέπει να είναι ζεστή και να μην την χτυπάει ο ήλιος – κι αφήνουμε το προϊόν να δράσει ένα με δύο λεπτά.

Σκουπίζουμε με ένα μαλακό πανί και η επιφάνεια μας είναι πλέον καθαρή και γυαλιστερή, γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς να έχει κινδυνεύσει το φινίρισμά της.

Περισσότερες πληροφορίες: www.motul.com  ή δείτε όλα τα προϊόντα της σειράς Motul MC Care

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ