fbpx

BEL & BEL: Καρέκλες γραφείου από Vespa

Κόβουν Βέσπες και τις κάνουν καρέκλες!

Οι καρέκλες γραφείου Bel & Bel είναι το προϊόν ενός ισπανικού σχεδιαστικού οίκου, που έχει δημιουργήσει σε διάφορα χρώματα αυτή την περιστρεφόμενη και ανακλινόμενη καρέκλα γραφείου, χρησιμοποιώντας ανταλλακτικά από Vespa…

2.1-Plus-edition-silver

2.3-Plus-Edition-Silver-

Αυτό ισχυρίζεται τουλάχιστον η ισπανική εταιρία Bel & Bel: ότι το καβούκι-πλάτη των καρεκλών της προέρχεται από γνήσια ανταλλακτικά (δηλαδή ορίτζιναλ ποδιές) από παλιές Vespa της δεκαετίας του ’80 που έχουν κοπεί και ανακατασκευαστεί!

Ωραίο; Σαν αισθητικό αποτέλεσμα, από μια άποψη είναι ωραίο, αλλά παράλληλα μιλάμε για ιεροσυλία, αν κάθε παλιά Vespa, που προορίζεται για καρέκλα γραφείου, “σφάζεται” στο βωμό της διακόσμησης.

Θα βλέπαμε πιο λογικό να κατασκευάζεται η ποδιά-καβούκι εξ αρχής και να έμοιαζε με Vespa παρά να καταστρέφονται κλασικά σκούτερ, αν και σε αυτή την περίπτωση βεβαίως-βεβαίως η Bel & Bel θα αντιμετώπιζε σίγουρα θέμα τα με “copyrights”, τα “κατατεθέντα σήματα”. που ανήκουν στην φυσικά στην Piaggio, ενώ κόβοντας παλιά σκούτερ δεν υπάρχει τέτοιο θέμα…

3.1Full-version

3.1-Standar-version-

3.3-Full-version-blue-

Το εσωτερικό κάλυμμα της καρέκλας είναι από δέρμα και το αξιοσημείωτο – πέρα από το ότι τα φώτα στο πίσω μέρος του πλαισίου είναι πλήρως λειτουργικά – είναι η τιμή της κάθε καρέκλας, που φτάνει στα 2.800 ευρώ!

Με τα ίδια χρήματα πάντως, αντί για καρέκλα, μπορείτε να αγοράζετε μια αυθεντική Vespa ΡΧ 125, η οποία κινείται σαφώς περισσότερο από την “Καρέκλα Βέσπα” και προσφέρει και περισσότερες συγκινήσεις… Είναι το “the real thing” που λένε.

5894dab2e4b8caec33544bb421ae1f6b

ad9e9d168c08d7fff4729552d19a2627

Beige_Image_1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X