fbpx

BANDO – YSS: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Mετάδοση και ανάρτηση

Η εταιρία Σπ. Η. Αλεξόπουλος ΕΠΕ, πιστή στην αποστολή της για ολοένα και περισσότερες βελτιώσεις στα σκούτερ μας, αυτή τη φορά προτείνει ιμάντες κίνησης από την ιαπωνική εταιρία Bando και αμορτισέρ από την ταϊλανδέζικη εταιρία YSS. 

Τα αμορτισέρ της YSS προορίζονται για τα μοντέλα Yamaha XMAX 250, Piaggio Beverly 250 και Honda SH 150 με τιμή που ξεκινάει από τα μόλις – παρακάτι – 87 ευρώ. Πέρα από το αισθητικά καλαίσθητο άσπρο ελατήριο τα αμορτισέρ YSS – η εταιρία που τα κατασκευάζει ονομάζεται TSK και 25 χρόνια πείρας – τα συγκεκριμένα αμορτισέρ ταιριάζουν στα αντίστοιχα μοντέλα και βελτιώνουν την συμπεριφορά της οπίσθιας ανάρτησής τους.

Πολύ σημαντικό στοιχείο στην περίπτωση των αμορτισέρ YSS είναι ότι υπάρχει και επίσημο σέρβις για όλα τα προϊόντα της εταιρίας στην οδό Δημητρακοπούλου 20 στο Κουκάκι (Athens Racing Center), γεγονός που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στα αμορτισέρ, αφού μπορούν να συντηρηθούν και να επισκευαστούν, άρα να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, εκτός των άλλων.

Η γιαπωνέζικη εξειδικευμένη εταιρία Bando από την άλλη προσφέρει ιμάντες με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και βελτιωμένη αντοχή και απόδοση (και όχι μόνο, όπως θα διαβάσετε παρακάτω στο αφιέρωμα της Bando που ακολουθεί) για δημοφιλή μοντέλα όπως το Kymco Agility 125/150, τα best seller σκούτερ στην Ελλάδα SYM Symphony SR 125/150, αλλά και το Honda SH 150, σε πολύ συμφέρουσες τιμές με 19, 21 και 31 ευρώ αντίστοιχα.

Πέρα από τα συγκεκριμένα παραπάνω μοντέλα, οι εταιρίες Bando και YSS διαθέτουν πλήθος προϊόντων για πλήθος μοντέλων σκούτερ της αγοράς, όπως θα μπορέσετε να δείτε στο αναλυτικό και πλήρες από πλευράς πληροφοριών site της εταιρίας Αλεξόπουλος ΕΠΕ, το www.alexopoulos.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Σπ. Αλεξόπουλος, Δημητρακοπούλου 22 Κουκάκι, τηλ. 210 9222776 ή τη διεύθυνση www.alexopoulos.gr , αλλά και alexopoulosltd.blogspot.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X