fbpx

ΑΒUS: ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛEΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Προστασία τριπλής… απόσταξης

Από τα προϊόντα της γνωστής γερμανικής εταιρίας κλειδαριών παρουσιάζουμε τρια συστήματα που θα αποθαρρύνουν για τα καλά τον επίδοξο κλέφτη, ιδιαίτερα αν τα χρησιμοποιηθούν και τα τρία μαζί…

Abus Granit WBA 100

Abus Granit WBA 100

Το Abus WBA 100 είναι ένας χαλκάς πατώματος ή τοίχου, ο οποίος αφού πρώτα βιδωθεί σταθερά πάνω τους, αποτελεί ένα, πρώτης τάξης, σταθερό σημείο κλειδώματος, προσφέροντας τη μέγιστη ασφάλεια του scooter σας σε γκαράζ ή σε άλλους χώρους στάθμευσης. Ιδανικό για σημεία όπου το σκούτερ σας παραμείνει παρκαρισμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα, εφαρμόζεται εύκολα στο έδαφος ή σε τοίχο και χάρη στην υψηλή του ποιότητα δεν επηρεάζεται ούτε διαβρώνεται ακόμα κι από το πάτημα ρόδας αυτοκινήτου. Κατασκευασμένο από ειδικό χάλυβα, με χαλκά 16 χιλιοστών.

Αbus Granit 69GXY

Abus Granit 69GXY

Η σειρά κλειδαριών Granit της Abus είναι συμβατή με όλες τις συμπληρωματικές αντικλεπτικές λύσεις που προσφέρει η ABUS, παρέχοντας υψηλή προστασία ενάντια στις πιο βίαιες και έξυπνες απόπειρες παραβίασης. Όλα τα παραπάνω υποστηρίζονται από μία ποικιλία χρηστικών προϊόντων. Υπάρχουν ανταλλακτικά κλειδιά, δυνατότητα ενός κλειδιού για όλες τις κλειδαριές και η ABUS Code Card. Χαρακτηριστικά: Σώμα κλειδαριάς και πέταλο κατασκευασμένα από ειδικά κατεργασμένο ατσάλι. Προστατευμένο σύστημα κλειδώματος. Πείρος 14 χλστ. Επίπεδο ασφαλείας 20. Σύστημα κλειδώματος ABUS X-Plus για μέγιστη προστασία, ενάντια σε έξυπνες μεθόδους παραβίασης. Καλώδιο υπενθύμισης.

Abus Granit CityChain X-Plus 1060

Abus Granit CityChain X-Plus 1060

Η ABUS Granit CityChain X-Plus 1060 είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι 10 χιλιοστών και έχει μήκος 170 εκατοστά, είναι εύκαμπτη και διαθέτει φως στο κλειδί της για ευκολότερη νυχτερινή χρήση. Υπάρχει κάλυμμα στην αλυσίδα για να μην δημιουργεί γρατσουνιές και το σύστημα κλειδώματος της είναι το Abus X-Plus, που προσφέρει πολύ υψηλή προστασία, με βαθμό ασφαλείας 15. Μπορεί να εφαρμοστεί είτε στον τροχό (αν χωράει στα κενά της ζάντας) είτε στην ειδική θηλιά που έχουν πολλά σκούτερ στο πλάι, κάτω από το δάπεδο.

Πληροφορίες: Σπ. Αλεξόπουλος, Δημητρακοπούλου 22 Κουκάκι, τηλ. 210 9222776 ή τη διεύθυνση www.alexopoulos.gr