fbpx

NEO PIAGGIO MP3, 2012: ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ, ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟ…

“Συνελήφθη” στην Ισπανία σε δοκιμές

Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο Piaggio ΜΡ3 βρίσκεται στα τελευταία στάδια δοκιμών και ετοιμάζεται να παρουσιαστεί στο σαλόνι του Μιλάνο EICMA, στα τέλη του 2012.

Πριν από μερικές βδομάδες ένας αναγνώστης του ισπανικού ηλεκτρονικού περιοδικού ΜotorPasionMoto έστειλε μια φωτογραφία ενός σκούτερ με τρεις τροχούς, που έκανε βόλτες σε δρόμους κοντά στη Χιρόνα.

Μετά από προσεκτική μελέτη της φωτογραφίας οι συντάκτες του MotorPasion κατέληξαν ότι η μπροστινή ανάρτηση ανήκει σε Piaggio MP3 ή σε Gilera Fuoco και πως τα καλώδια, οι σένσορες και το καμουφλάρισμα δείχνουν ότι πρόκειται για νέο μοντέλο εξέλιξης που δοκιμάζεται μυστικά από την εταιρία.

Κάπως έτσι καμουφλάρονται, για να μην αναγνωρίζονται, τα δοκιμαστικά σκούτερ…

Μετά από επαφές που είχαν με ανθρώπους της Piaggio οι Ισπανοί συνάδελφοι αποφάνθηκαν ότι το νέο μοντέλο πρόκειται να παρουσιαστεί το 2012 και θα αντικαταστήσει το Piaggio MP3 που γνωρίζουμε σήμερα.

Φαίνεται ότι η πρόσφατη παρουσίαση του Quadro 350D και η ανακοίνωση γαλλικής εταιρίας σκούτερ για το λανσάρισμα στο μέλλον ενός ακόμα τρίκυκλου, ενεργοποιεί την Piaggio προς την ανανέωση και βελτίωση του υπάρχοντος MP3.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ