fbpx

KYMCO AGILITY CITY 125/150/200, 2014: ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ

Η τάξη του ’14

 Μια βδομάδα πριν την έναρξη της έκθεσης του Μιλάνο, της παγκοσμίως γνωστής EICMA 2013 μερικές πληροφορίες έρχονται και αφορούν την Kymco, οι οποίες μάλιστα είναι σημαντικές αφού είναι σχετικές με την ανανέωση των δημοφιλών Agility City 125, 150, 200.

Τα Agility City με τους μεγάλους τροχούς των 16 ιντσών είναι, εκτός από best seller της Kymco, από τα πιο ευπώλητα σκούτερ όχι μόνο στην Ελληνική, αλλά και σε Ευρωπαϊκές αγορές. Στις μεγάλες αγορές της Ιταλίας και της Ισπανίας για παράδειγμα, χώρες με παράδοση στα scooter, σημειώνουν αξιόλογες πωλήσεις, κι αυτό λόγω της συνολικής τους απόδοσης.

Mε έναν καλό συνδυασμό πλαισίου/κινητήρα/αναρτήσεων και φρένων, κάτω από την “σκέπη” ενός μοντέρνου και ευχάριστα νεανικού περιτυλίγματος, τα Agility αποδεικνύονται σαν μια από τις καλύτερες λύσεις για τη μετακίνηση στην πόλη, ενώ παράλληλα προσφέρονται σε λογικές, συμφέρουσες τιμές. 

Οι πληροφορίες που διαθέτουμε μιλούν για νέο πλαίσιο, ρεζερβουάρ βενζίνης πιο μπροστά και χαμηλά τοποθετημένο, έτσι ώστε να αυξηθεί ο χώρος κάτω από τη σέλα. Μιλούν και για νέο κινητήρα στα 200cc (με ηλεκτρονικό ψεκασμό και πάλι), ενώ ψεκασμός ίσως να υπάρξει και στους μικρότερους κυβισμούς (μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο κινητήρας του νέου People One για παράδειγμα).

Μπροστινό και οπίσθιο φωτιστικό σώμα χρησιμοποιούν LED. Το ύψος σέλας θα μειωθεί κάνοντας το σκούτερ πιο εύκολο στη χρήση και ευέλικτο. Η εμφάνιση βασίζεται στην υπάρχουσα που θεωρείται πετυχημένη και χαρακτηριστική, με πινελιές εκμοντερισμού, ενώ νέοι θα είναι και οι χρωματισμοί (βλ. φωτό που δημοσιεύουμε). Ο πίνακας οργάνων θα είναι και αυτός νέας εμφάνισης.

 Σε λίγες μέρες θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες, αφού η EICMA βρίσκεται προ των πυλών…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X