fbpx

Aprilia SR GT 125/200 Replica 2024: Νέα γραφικά – πάνω η τιμή

Σπορ χρώματα όπως MotoGP

Μόλις άλλαξαν τα χρώματα των Aprilia SR GT Replica 2024 στα 125 και 150 κυβικά και αντέγραψαν αυτά της εργοστασιακής ομάδας του Noale στα MotoGP… ανέβηκε και η τιμή τους

Μπορεί οι μοτοσυκλέτες ή τα σκούτερ τύπου Adventure να μην έχουν καμία σχέση με τα MotoGP, αλλά τουλάχιστον το Aprilia SR GT Replica τη γλιτώνει γιατί είναι “urban adventure”.

Οι ειδικές εκδόσεις Replica των SR GT είναι τώρα διαθέσιμες στη χώρα μας, με ανανεωμένα χρώματα και γραφικά εμπνευσμένα από τις Aprilia RS-GP, τις μοτοσυκλέτες των Aleix Espargaró και Maverick Viñales, από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP.

Οι αιχμηρές γραμμές των Aprilia SR GT δέχονται μια ακόμα πιο σπορ νότα, που τους δίνει ξεχωριστή εμφάνιση, ανάλογη με το χαρακτήρα των μοτοσυκλετών της ιταλικής εταιρίας.

Το μαύρο ματ χρώμα του Aprilia SR GT Replica ενισχύεται από τα ίδια κόκκινα και μωβ γραφικά που βρίσκουμε στα φέρινγκ της Aprilia RS-GP, αλλά και από το μεγάλο, χαρακτηριστικό λογότυπο Aprilia που διατρέχει διαγώνια τα πλαϊνά και το κεντρικό τούνελ, καταλήγοντας μπροστά.

Όπως στις μοτοσυκλέτες MotoGP που γεννήθηκαν από το αγωνιστικό τμήμα του Noale (της έδρας της Aprilia κοντά στη Βενετία), οι ζάντες είναι μαύρες, με κόκκινο σιρίτι που ξεχωρίζει στον μπροστινό τροχό, ενώ στο κοστούμι διακρίνονται και τα λογότυπα των χορηγών της εργοστασιακής ομάδας της Aprilia στο MotoGP.

Παράλληλα, το πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνει ελαστικά με ασφάλτινη σχεδίαση πέλματος σε αντίθεση με τα ελαφρώς τρακτερωτά “all terrain” ελαστικά που διαθέτουν οι απλές εκδόσεις Aprilia SR GT και SR GT Sport.

Τα νέο Aprilia SR GT Replica βρίσκονται στα σημεία πώλησης Aprilia στην Ελλάδα, στους κυβισμούς των 125 και 200 cc στην τιμή των 4.199 € και 4.340 € αντίστοιχα.

Το Aprilia SR GT είναι το πρώτο “urban adventure” σκούτερ της Aprilia με αντίστοιχο στυλ και αναρτήσεις, που έχουν ελαφρώς μεγαλύτερες διαδρομές και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος από ό,τι σε ένα συνηθισμένο σκούτερ.

Προορίζονται για χρήση δρόμου στο 80% και εκτός δρόμου 20% σύμφωνα με την Aprilia. Tα SR GT χρησιμοποιούν 4βάλβιδους, υγρόψυκτους κινητήρες Euro 5, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, με το SR GT 125 cc να έχει μέγιστη ισχύ 14,75 ίππους στις 8.750 rpm και το SR GT 200 (με κινητήρα 174 cc) να αποδίδει 17,43 ίππους στις 8.500 rpm.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X