fbpx

ANAKOINΩΣΗ ΤΙΜΗΣ: ΥΑΜΑΗΑ ΤΜΑΧ 530, ΑΠΟ 10.990 ΕΥΡΩ

TMAX 530: €10.990 και TMAX 530 ABS: €11.650

Ανακοινώθηκε, μόλις πριν από μία ώρα, η τιμή του νέου Yamaha ΤΜΑΧ 530 στα 10.990 ευρώ και του Yamaha ΤΜΑΧ 530-ABS στα 11.650 ευρώ, από την ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., επίσημη αποκλειστική διανομέα της Yamaha Motor Co.Ltd στην Ελλάδα.


Παράλληλα η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ανακοίνωσε ότι το ΤΜΑΧ 530 θα είναι διαθέσιμο στο πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών Υamaha από τις αρχές Μαρτίου, σε 3 επιλογές χρωμάτων: Γκρι (Sonic Grey), Μαύρο (Midnight Black), και Λευκό (Competition White). Το σλόγκαν του λανσαρίσματος του νέου ΤΜΑΧ είναι: “Περισσότερο ΤΜΑΧ από ποτέ…”

Έληξε λοιπόν η αναμονή για την ανακοίνωση της τιμής του νέου Yamaha ΤΜΑΧ 530 στην Ελλάδα και τα νέα είναι καλά, αφού η τιμή του καινούργιου μοντέλου έχει διατηρηθεί στα επίπεδα του παλαιότερου, Yamaha ΤΜΑΧ 500.
Υπενθυμίζουμε ότι το νέο mega scooter της Yamaha έχει ήδη επιδείξει τη δυναμική του – σε μια χώρα βέβαια που το “τιμά” δεόντως – στην Ιταλία, κατακτώντας τον Ιανουάριο την κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία των σκούτερ, με 830 μονάδες (πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την είδηση).

Τα πρώτα νέα για την ανανέωση του μεγάλου σκούτερ της Yamaha είχαμε κάνει ήδη από τις αρχές Σεπτεμβρίου προσπαθώντας να συρράψουμε τις πληροφορίες, χωρίς όμως να γνωρίζουμε τον ακριβή δρόμο που θα ακολουθούσε η Yamaha, αφού τα σενάρια δεν ήταν λίγα.
Την παρουσίαση του Yamaha ΤΜΑΧ 530 είχαμε κάνει ήδη από τις αρχές Νοεμβρίου, αμέσως μετά την πρώτη του παγκόσμια εμφάνιση στο Σαλόνι του Μιλάνο και το ενδιαφέρον – για το συνολικά βελτιωμένο και αισθητικά ανανεωμένο σκούτερ – είχε φανεί από την αρχή ότι θα είναι μεγάλο. (πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την παρουσίαση)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

X