fbpx

NEO VIDEO: ΥΑΜΑΗΑ ΤΜΑΧ 530

Αυτό είναι βίντεο…

Σε αναμονή του νέου Yamaha TMAX 530 στην Ελλάδα και περιμένοντας να ανακοινωθεί η τιμή του, ας παρακολουθήσουμε… ένα ακόμα επίσημο βιντεάκι που κυκλοφόρησε η Yamaha στο διαδίκτυο.

Το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο βίντεο είναι ότι ευτυχώς δεν έχει ένα γλυκανάλατο, “ρομαντικο-σαχλο-έξυπνο” σενάριο, όπως συνηθίζουν να κάνουν πολλές φορές οι μοτοβιομηχανίες. Αντ’ αυτού, το σύντομο φιλμάκι δείχνει έναν κανονικό αναβάτη (ε, εντάξει μοντέλο είναι… δεν είναι σαν κι εμάς) που βγαίνει από την πόλη, τη διασχίζει και ανηφορίζει προς τους ορεινούς, στριφτερούς, απαιτητικούς δρόμους, όπου απ’ ότι φαίνεται το 530 τα καταφέρνει περίφημα. Αυτά είναι σενάρια, και αυτό το είδαμε και στο προηγούμενο video που ανεβάσαμε τον Νοέμβριο και πάλι δημιουργία της Yamaha Ευρώπης.

Ξέρετε δεν χρειαζόμαστε άλλους κουστουμαρισμένους που πρώτα πίνουν καφέ στο τέλειο σπίτι τους στο ακριβό προάστιο και μετά ανεβαίνουν στο ολοκαίνουργιο σκούτερ τους για να συναντήσουν την σούπερ σέξι (αλλά απλή) κοπέλα τους και να πάνε για ψώνια, όπου θα της πάρουν δώρο δαχτυλίδι και μετά θα φύγουν χαμογελαστοί και οι δυο πάνω στο σκούτερ. Ειδικά στην Ελλάδα και ειδικά σε αυτή την περίοδο θα λέγαμε ότι κάτι τέτοια βίντεο είναι πλέον απαγορευτικά.

Για αυτό λοιπόν, τελικά πιο καλή είναι η οδήγηση και η ουσία αποτυπωμένη σε ένα γρήγορο, “beat-άτο”, βίντεο, όπως αυτό που παρουσιάζουμε σήμερα… (κι ας οδηγεί στο Los Angeles, όπου έγινε η παγκόσμια επίσημη πρώτη δοκιμή για τους δημοσιογράφους και μετά ανεβαίνει στους γύρω λόφους για να “στρίψει”)

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΙΣΗΜΟ VIDEO ΓΙΑ ΤΟ ΥΑΜΑΗΑ ΤΜΑΧ 530