fbpx

YAMAHA XMAX 400: ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΑΥΤΟΥ…

Κάτω από 6.000 ευρώ

 Τα κατάφερε τελικά η Yamaha να κρατήσει κάτω από τις 6,0 χιλιάδες ευρώ την τιμή του νέου μεσαίου maxi scooter της με κινητήρα 400 κυβικών, που ονομάζεται Yamaha XMAX 400 και καταφθάνει σύντομα στην Ελληνική αγορά.

Με την τιμή των 5.950 ευρώ – όπως ανακοινώθηκε από τη Μοτοδυναμική, επίσημο διανομέα της Yamaha στην Ελλάδα – το ΧΜΑΧ 400 καταφέρνει να βρεθεί κοντά στα επίπεδα του ανταγωνισμού και να αποτελέσει την αξιόλογη πρόταση της Yamaha σε μια ανταγωνιστική κατηγορία σκούτερ. Με την πρόσφατη στροφή των κατασκευαστών στην κατηγορία των 400 κυβικών – σαν κοντινό υποκατάστατο μεγαλύτερων κυβισμών – αυτό που επιτυγχάνεται είναι ότι παραμένει η δυνατότητα για τουριστικές διαδρομές, λόγω μεγάλου κυβισμού, ενώ η κίνηση στην πόλη δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη, λόγω όχι ιδιαίτερα αυξημένου βάρους.

Πολυτάλαντα λοιπόν τα 400άρια, όπως και το ΧΜΑΧ 400, που είναι κατά 1.000-1.500 ευρώ ακριβότερο από το 250άρι αδελφάκι του, αλλά κυρίως είναι κατά 5.000-6.000 ευρώ φθηνότερο από το Yamaha ΤΜΑΧ 530, άρα αποτελεί και πρακτικά την ενδιάμεση λύση, όχι μόνο σαν κυβισμός, αλλά και σαν τιμή.

Οδηγήσαμε πρόσφατα το 400 της Yamaha στην Ιταλία, σε μικτή διαδρομή – αστική και τουριστική – και το συμπέρασμα που βγήκε συνολικά ήταν ότι το ΧΜΑΧ δεν δυσκολεύεται να ικανοποιήσει τον αναβάτη που θέλει να οδηγεί το σκούτερ του σε πλήθος διαφορετικών διαδρομών, με ένα ή και δύο άτομα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X