fbpx

Kymco 2022: Τιμές-Προσφορές στα maxi scooter

Eυκαιρία να ανέβεις κατηγορία!

Με το σλόγκαν Eυκαιρία να ανέβεις κατηγορία!” ξεκινάει την Άνοιξη του 2022 η αντιπροσωπεία της Kymco, προσφέροντας τα maxi scooter της γκάμας της σε χαμηλότερες τιμές

Τα Kymco X-Τown 300 ABS, Kymco XTown CT300 ABS, Kymco Downtown 350 ABS/TCS και Kymco DT X360 ABS/TCS δεν χρειάζονται συστάσεις: προσαρμοσμένα όλα στις προδιαγραφές Euro5, απευθύνονται σε όσους απαιτούν ποιότητα, αξιοπιστία και χρηστικότητα.

Τώρα, με τις τιμές τους να χαμηλώνουν αποτελούν ενδιαφέρουσες επιλογές, αφού καλύπτουν με τα χαρακτηριστικά τους ένα ευρύ αγοραστικό κοινό με ποικίλες ανάγκες και προτεραιότητες.

Kymco XTown 300 ABS

Πρόκειται για ένα maxi scooter μελετημένο στη λεπτομέρεια, που δίνει έμφαση στην άνεση, στον εξοπλισμό και στην πολυτέλεια, χωρίς να κάνει υποχωρήσεις σε ευχρηστία και χρηστικότητα.

Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να χωρέσει δύο κράνη full face, o πίνακας οργάνων αποτελείται από μια ψηφιακή οθόνη LCD, με δύο καλαίσθητα αναλογικά όργανα εκατέρωθεν, και παρέχει πλήρεις ενδείξεις, ακόμα και trip compute, ενώ τα φωτιστικά σώματα έχουν αναβαθμιστεί σε LED.

Ο κεντρικός διακόπτης διαθέτει μαγνητική αντικλεπτική λειτουργία, στο ντουλαπάκι της ποδιάς υπάρχει θύρα USB, ενώ για τον ανεφοδιασμό δεν απαιτείται άνοιγμα της σέλας, αφού η τάπα πλήρωσης βρίσκεται στο τούνελ ανάμεσα στα πόδια του αναβάτη.

Οι προερχόμενοι από μοτοσυκλέτα αναβάτες θα εκτιμήσουν τις ρυθμιζόμενες μανέτες φρένων και τους καθρέφτες με τα κοντά μπράτσα και την άριστη ορατότητα. O αποδεδειγμένα αξιόπιστος κινητήρας της Kymco τροφοδοτείται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού και έχει ρυθμιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να βγάζει τη δύναμή του χωρίς σκαλοπάτια ισχύος, προσφέροντας μια μεστή απόκριση στο άνοιγμα του γκαζιού.

Νέα τιμή: 4.695€ (από 4.960€)

Περισσότερες πληροφορίες: kymco.gr

Kymco XTown CT300 ABS

Όταν συνδυάζεις την κλασική τεχνοτροπία με τη σύγχρονη τεχνολογία, τότε έχεις στα χέρια σου ένα πραγματικό έργο τέχνης. Eξελιγμένο στο κέντρο σχεδιασμού της Kymco στην Ιταλία, φέρνει στην επιφάνεια ένα μοντέρνο και ανανεωμένο στυλ.

To μεγάλο επίπεδο πάτωμα, εκτός από τον φαρδύ και άνετο χώρο που προσφέρει για τα πόδια του αναβάτη, δίνει και τη δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων με μεγάλο όγκο, κάτι πολύ χρήσιμο στην καθημερινότητά μας.

Η μελετημένη κατασκευή σε φέρινγκ και ζελατίνα προσφέρει την προστασία που απαιτείται, με το μοντέρνο σύνολο να τονίζεται από full LED φωτιστικά σώματα, σέλα δύο επιπέδων, μεγάλα αναδιπλούμενα μαρσπιέ και ευμεγέθεις αεροδυναμικές χειρολαβές για τη στήριξη του συνεπιβάτη.

Ο χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος fullface και άλλα αντικείμενα, ενώ η παροχή ρεύματος USB βρίσκεται πάνω στο τιμόνι. O υγρόψυκτος τετράχρονος κινητήρας τροφοδοτείται μέσω ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ψεκασμού και είναι ρυθμισμένος έτσι ώστε να βγάζει τη δύναμή του γραμμικά από τις χαμηλές στροφές.

Νέα τιμή: 4.895€ (από 5.165€)

Περισσότερες πληροφορίες: kymco.gr

Kymco Downtown 350i ABS/TCS

To Downtown 350i είναι ένα maxi scooter που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο χαρακτηριστικά των κατηγοριών Luxury GT και Sport Touring, έχοντας σημειώσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 100.000 πωλήσεις.

Όψη γεμάτη γωνίες, δύο προβολείς “Eagle Eye”, πέντε αεραγωγοί, μεγάλη σέλα, αποθηκευτικός χώρος για δύο full face κράνη, χειρολαβές και ευμεγέθη μαρσπιέ και δάπεδο για να πατούν τα πόδια αναβάτη και συνεπιβάτη με άνεση και σιγουριά. 

Η νέα ζελατίνα είναι σχεδιασμένη για ακόμα καλύτερη αεροδυναμική προστασία και συνδυάζεται αρμονικά με τις στυλιστικές βελτιώσεις, όπου οι ασημί λεπτομέρειες προσδίδουν ακόμα μεγαλύτερο κύρος.

O κινητήρας ανήκει στην προηγμένη οικογένεια G5-SC της Kymco και ενσωματώνει όλη τη διαθέσιμη τεχνολογία αιχμής του σήμερα.

Στην πράξη, G5-SC σημαίνει μικρότερο βάρος, μικρότερες τριβές, μικρότερη κατανάλωση, μειωμένοι κραδασμοί και αυξημένη ιπποδύναμη. Στον βασικό εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνεται και σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS), γεγονός που αυξάνει την ασφάλεια του συνόλου.

Νέα τιμή: 5.695€ (από 5.895€)

Περισσότερες πληροφορίες: kymco.gr

Kymco DT X360 ABS/TCS

Το DT X360 είναι ένα maxi scooter που υιοθετεί τη λογική adventure crossover, έτσι ώστε ο αναβάτης του να μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντές του πέρα από το φόντο της ασφάλτου και των πόλεων. Ο αριθμός 360 δεν υπονοεί τον κυβισμό του αλλά τη δυνατότητά του να κινηθεί προς πάσα κατεύθυνση (360°) αδιαφορώντας για τον τύπο του οδοστρώματος που θα κληθεί να διασχίσει.

Οι πιο «όρθιες» αναλογίες, τα ελαστικά μικτής χρήσης και το ρύγχος μπροστά παραπέμπουν σε dual sport μοτοσυκλέτα, ενώ το φαρδύτερο τιμόνι και η ψηλή θέση οδήγησης δίνουν το πλεονέκτημα στα εκτός ασφάλτου σημεία.

Πρόκειται για ένα μοντέλο που όταν η άσφαλτος τελειώσει δεν θα πει όχι στην περιπέτεια και τις αναζητήσεις, δίνοντας στον αναβάτη τη δυνατότητα να φτάσει εκεί που θέλει, όσο απόμακρα κι αν είναι. Το DT X360 διαθέτει ρεζερβουάρ καυσίμου χωρητικότητας 12,5Lt, προσφέροντας αυτονομία που ξεπερνά τα 300Km!

Στον βασικό εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνεται και σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS), γεγονός που αυξάνει την ασφάλεια του συνόλου.

Νέα τιμή: 5.745€ (από 5.995€)

Περισσότερες πληροφορίες: kymco.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X