fbpx

KYMCO: Προσφορές – Follow your heart

Μειώσεις τιμών σε σημαντικά μοντέλα

Η Kymco προτείνει αυτή την περίοδο τρία δημοφιλή της μοντέλα. σε τιμές προσφοράς που φτάνουν μέχρι τα 700 ευρώ!

Η Kymco διαθέτει στη γκάμα της σκούτερ που προσφέρουν στον σύγχρονο αναβάτη πρακτικότητα, ευελιξία, οικονομία για τη μετακίνησή του στην πόλη ή και ακόμα για διαδρομές έξω από αυτή. Τώρα η αντιπροσωπεία προσφέρει αυτά τα μοντέλα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Πιο συγκεκριμένα, τα τρία μοντέλα της προσφοράς “Follow your heart” είναι τα Xciting-S 400i ΑΒS Noodoe, DownTown 350i ABS/TCS και X-Town 300i ABS, τα οποία μπορεί κάποιος να τα αποκτήσει με όφελος έως και 700€!

Κymco Xciting S 400i

Το Kymco XcitingS 400i χάρη στον δυναμικό σχεδιασμό του αποτελεί έναν συνδυασμό σπορ στυλ, άνεσης και υψηλής απόδοσης.

Διαθέτει τον πιο δυνατό κινητήρα στην κατηγορία με 36,04 ίππους και πλήρη εξοπλισμό, ενώ η πλατφόρμα διασύνδεσης Kymco Noodoe με GPS Navi αναβαθμίζει την κάθε διαδρομή. Tώρα το 400 έρχεται στην καλύτερη τιμή της κατηγορίας στα 5.995€ (από 6.695€).

Kymco DownTown 350i

Το Kymco DownTown 350i είναι ένα Touring Scooter με τη δύναμη ενός σπορ σκούτερ που προσφέρει ο G5-SC κινητήρας.

Tην ασφάλεια φροντίζουν τα συστήματα ΑΒS και Traction Control ενώ διαθέτει χώρο για δύο full face κράνη κάτω από τη σέλα και προαιρετικό εξοπλισμό με σύστημα διασύνδεσης Kymco Noodoe με GPS Navi. Η ειδική τιμή Follow your heart κατεβαίνει στα  4.795€.

Kymco X-Town 300i

To Kymco X-Town 300i είναι το maxi scooter που σχεδιάστηκε µε κεντρική φιλοσοφία την άνεση και την πρακτικότητα στις μετακινήσεις, µε το χώρο κάτω από τη σέλα να φιλοξενεί άνετα κράνος οδηγού και συνοδηγού. Προσφέρεται στην τιμή των 3.895€.

Επίσης, η Kymco μέσω του προγράμματος “Test Ride It” δίνει τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να δοκιμάσει το σκούτερ που τον ενδιαφέρει.

Απλά μπαίνετε στο testrideit.kymco.gr, διαλέγετε το σκούτερ που θέλετε να δοκιμάσετε, την ημερομηνία και την ώρα. Παράλληλα, αν γράψετε κριτική για το σκούτερ που οδηγήσατε, μπαίνετε σε κλήρωση με δώρο ένα Kymco People S 125 ΑΒS

Περισσότερες πληροφορίες: www.kymco.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ