fbpx

HONDA: Απίστευτη εργοστασιακή εγγύηση 6 ετών σε όλα τα σκούτερ στην Ιταλία!

Επενδύοντας στην αξιοπιστία της μάρκας

Μια πρωτοφανή για τα παγκόσμια δεδομένα, στο χώρο τον δύο τροχών, επέκταση της εγγύησης θα προσφέρει η Honda στη γειτονική Ιταλία, με την χρονική της διάρκεια να φθάνει τα έξι έτη! Η εγγύηση θα καλύπτει τόσο τα σκούτερ όσο και τις μοτοσυκλέτες, χωρίς οικονομική επιβάρυνση στους ιδιοκτήτες των δίτροχων.

Η ηγεμονία της Honda στην Ιταλία, σε ό,τι αφορά τα σκούτερ, είναι αδιαμφισβήτητη.

Επί σειρά ετών στην κορυφή τις λίστας των best seller συναντάμε μια έκδοση της οικογένειας των SH.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επιτευχθεί και «χατ τρικ», με τρία μοντέλα SH (125, 150, 300) να καταλαμβάνουν το Top 3 των δημοφιλέστερων σκούτερ, στις ετήσιες λίστες ταξινομήσεων.

Η Honda δε, είναι επίσης και η Νο1 εταιρία στο μερίδιο της αγοράς των σκούτερ.

Όλα αυτά έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον και έντονη σημειολογική υπογράμμιση, καθότι μιλάμε για την Ιταλία, μια από τις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης και γενέτειρα των σκούτερ, των δίτροχων δηλαδή που εξακολουθούν να αποτελούν ένα πολύ δημοφιλές και άρρηκτα συνδεδεμένο με τη σύγχρονη κουλτούρα της χώρας, μεταφορικό μέσο.

Με έναν ίσως όχι και τόσο επιτυχημένο παραλληλισμό, είναι σαν Ολλανδοί να πάρουν τα ηνία των πωλήσεων φέτας στην Ελλάδα. Σε μια παγκοσμιοποιημένη και φιλελεύθερη αγορά όλα είναι δυνατά, αλλά ορισμένα πράγματα αποτελούν, βλέπετε, και ζήτημα “εθνικής υπερηφάνειας”.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο το φυσάνε και δεν κρυώνει – οι παραδοσιακές κατασκευάστριες της Ιταλίας – το σίγουρο όμως είναι ότι η Honda δεν επαναπαύεται στις δάφνες της και προσφέρει πρόσθετα δέλεαρ να διευρύνει την πελατειακή της βάση.

Η εξαετής εγγύηση που ισχύει από την 1η Μαρτίου 2021 για όλα τα δίτροχα της εταιρίας, συμπεριλαμβανομένων προφανώς και των σκούτερ, ανακοινώθηκε επισήμως από την Honda Italia και αποτελεί τη μεγαλύτερη σε μήκος χρόνου εργοστασιακή εγγύηση σκούτερ που βρίσκεται σε ισχύ, παγκοσμίως!

To σημαντικότερο είναι ότι η επέκταση αυτή δεν προϋποθέτει την καταβολή κάποιου αντιτίμου από πλευράς των ιδιοκτητών των νέων σκούτερ και ισχύουν απλώς οι γνωστές και κοινές για όλους τους κατασκευαστές προϋποθέσεις, που αφορούν στη δέσμευση για τα service, μόνο σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι η εξαετής εγγύηση είναι μεταβιβάσιμη στην περίπτωση πώλησης του σκούτερ.

Επιπρόσθετα, με κάθε νέο σκούτερ της Honda, παρέχεται δωρεάν οδική βοήθεια για ένα έτος, ενώ με την καταβολή ενός πολύ μικρού ποσού, η οδική βοήθεια επεκτείνεται για άλλα 5 έτη (!), ισοφαρίζοντας σε χρονική διάρκεια την εγγύηση.


Εξαιρετικές παροχές λοιπόν στην Ιταλία, από μια εταιρία που παρά την επιτυχία και την εδραίωσή της στη συγκεκριμένη αγορά, βρίσκεται συνεχώς σε εγρήγορση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ