fbpx

ΙΤΑΛΙΑ: Η Piaggio πολεμάει τον κορονοϊό με εκπτώσεις!

 Οι εκπτώσεις σαν “φάρμακο” για την πανδημία

Η Piaggio στην Ιταλία ξεκινάει μια νέα προωθητική ενέργεια για τα σκούτερ της, προτείνοντάς τα σαν ιδανικά μέσα μετακίνησης που έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας!

Θέλοντας να τονίσει τα επιχειρήματά της για ασφαλέστερη μετακίνηση πάνω σε δυο τροχούς η Piaggio προσφέρει τα σκούτερ της για όλο τον Μάϊο σε τιμές με σημαντικές εκπτώσεις και ευκολίες.

Σας τα λέγαμε (διαβάστε εδώ) ότι εμείς οι σκουτερίστες είμαστε για άλλη μια φορά “οι καλύτεροι”…

Με ευκολίες στην αποπληρωμή μοντέλων της Piaggio και της Vespa προχώρησε το Piaggio Group,  με τιμές που ξεκινούν από 29 ευρώ το μήνα, με λιγότερο από ένα ευρώ την ημέρα δηλαδή.

Παράλληλα η Piaggio διαφημίζει την ευκολία στη μετακίνηση αλλά κυρίως την ασφάλεια εναντίον του κορονοϊού μέσω των σκούτερ: οι άνθρωποι που τα προτιμούν μετακινούνται από και προς τη δουλειά ή τις δουλειές τους… μόνοι κι έρημοι, περιτριγυρισμένοι από… αέρα. Ούτε λεωφορεία, ούτε μετρό, ούτε ταξί, σκούτερ (και μοτοσυκλέτες φυσικά).

Οι μίνι δόσεις ξεκινούν από 29 ευρώ το μήνα για τα Piaggio Liberty, Medley και Beverly και 36 ευρώ το μήνα για ολόκληρη την οικογένεια Vespa. Η προσφορά διαρκεί μέχρι τέλος Μαΐου, καθιστώντας την αγορά ενός νέου σκούτερ πιο εύκολη από ποτέ για τους Ιταλούς.

Παράλληλα δίνονται κίνητρα για αγορά από τη γκάμα των Beverly του 2020 με το Beverly 300 στα 3.690 € (έκπτωση 820 €), ενώ το 350 προσφέρεται στα 4.870 €, κατά 1.000 € φθηνότερα από την αρχική τιμή! Να πώς πολεμούν οι Ιταλοί τον κορονοϊό και τις πωλήσεις που χάθηκαν την περίοδο της καραντίνας: με εκπτώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X