fbpx

Athens Moto Hall: Νέος χώρος 1.100τμ από την Γκοργκόλης ΑΕ!

Tα σκούτερ και η μοτοσυκλέτα στο χώρο που τους αξίζει!

Η Γκοργκόλης Α.Ε. εγκαινιάζει μια νέα εποχή επικοινωνίας με το κοινό των σκούτερ και της μοτοσυκλέτας. Ανοίγει στις 30 Οκτωβρίου το Athens Moto Hall, έναν εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο 1100τ.μ. στη Θησέως 303, στην Καλλιθέα.

Πρόκειται για ένα ειδικά διαμορφωμένο κατάστημα που προσφέρει την άνεση στον ενδιαφερομένο, για να επεξεργαστεί και να εξερευνήσει το υποψήφιό του δίτροχο, σκούτερ ή μοτοσυκλέτα εύκολα και διεξοδικά.

Η έκθεση είναι αφιερωμένη εξολοκλήρου στα μοντέλα QJMotor, Zontes και Κοve.

Οι επισκέπτες μπορούν εκεί να γνωρίσουν όλα τα μοντέλα, να πραγματοποιήσουν Test Rides και φυσικά να έχουν μία πλήρη και αξιόπιστη ενημέρωση γύρω από αυτά.

Γιορτάζοντας την έναρξη λειτουργίας της έκθεσης, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από τις σημαντικές προσφορές, με μόνη υποχρέωσή τους να επισκεφθούν το χώρο της έκθεσης και να παραλάβουν την Welcome-Δωροκάρτα, η οποία προσφέρει εκπληκτικές προσφορές, δώρα και υπηρεσίες για δημοφιλή μοντέλα της QJMotor.

Η Δωροκάρτα προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές/προσφορές:

Για τα μοντέλα SRT 700 S/SX – SVT650 – SVT650X

  • Δωρεάν παροχή του σετ 3 βαλιτσών αλουμινίου (μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων) ή
  • 24μηνο άτοκο διακανονισμό ή
  • Δωροκάρτα €800 για προμήθεια εξοπλισμού μοτοσυκλέτας και αναβάτη

Για τα μοντέλα SRV300 – SRK125s

  • 24μηνο άτοκο διακανονισμό

Επιπλέον των παραπάνω δώρων και προσφορών, για τα μοντέλα SRT 550 S/SX – SVT 650/650X – SRT 700 S/SX – SRT 800 SX παρέχεται η δυνατότητα επέκτασης εγγύησης 3 ετών ή 4 ετών

Με την ευκαιρία του νέου καταστήματος η Γκοργκόλης ΑΕ δηλώνει:

Σας περιμένουμε με ενθουσιασμό στη Θησέως 303, στην Καλλιθέα, για να μοιραστούμε μαζί την αγάπη μας για τη μοτοσυκλέτα, που μας έχει αναδείξει ως την Νο1 Εταιρία του κλάδου σε πωλήσεις για 15η συνεχή χρονιά”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X