fbpx

QJMotor SQ16 125 ΑΒS/TCS: Ήρθε με τιμή έκπληξη

Το 16τροχο της QJMotor με τιμή κάτω από 2,5 χιλιάδες ευρώ!

Έφτασε στην ελληνική αγορά το “ψηλόροδο” 125άρι της QJMotor με τροχούς μεγάλης διαμέτρου και το χαρακτηριστικό βολικό επίπεδο πάτωμα και top box, σε τρεις χρωματισμούς και τιμή στα 2.495 ευρώ!

Γνήσιο τέκνο της ευρωπαϊκής σχολής σκούτερ πόλης με μεγάλους 16άρηδες τροχούς και ιδιαίτερα βολικό επίπεδο πάτωμα, το QJMotor SQ16 125 ΑΒS/TCS ευθυγραμμίζεται με τις ανάγκες αναβατών που θέλουν να αντιμετωπίζουν τους δύσκολους δρόμους των πόλεων με άνεση και πρακτικότητα.

To QJMotor SQ16 125 κινείται στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα ιπποδύναμης για την κατηγορία των 125 κυβικών, δηλαδή στους 15 ίππους. Ο κινητήρας του είναι τελευταίας γενιάς: υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος, με το ψυγείο τοποθετημένο δεξιά στον διαμήκη άξονα στην άκρη του στροφάλου με βεντιλατέρ που δουλεύει μόνιμα.

Είναι μάλιστα εφοδιασμένος με σύστημα Start/Stop (!), που πετυχαίνει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου στα 2,2 λίτρα/100km (WMTC3).

Χρησιμοποιεί ηλεκτρονικά συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, όπως το σύστημα ελέγχου της ολίσθησης του πίσω τροχού (Traction Control) και δύο δισκόφρενα με δικάναλο σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών κατά την πέδηση ABS.

Τα δισκόφρενα μπροστά και πίσω έχουν διάμετρο 240 mm.

Τα δύο ρυθμιζόμενα πίσω αμορτισέρ διαθέτουν ελατήρια προοδευτικής σκληρότητας, ενώ μπροστά υπάρχει κλασικό τηλεσκοπικό πιρούνι, με καλάμια διαμέτρου 33 mm και διαδρομής 93 mm.

Το εύχρηστο σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί (Keyless) και οι ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές για το άνοιγμα της σέλας και της τάπας του ρεζερβουάρ με το άγγιγμα ενός κουμπιού, βοηθούν στον άνετο καθημερινό χειρισμό του σκούτερ από τον αναβάτη.

Το μεταξόνιό του είναι στα 1.353 mm και το βάρος του γεμάτο στα 134 κιλά.

Το ρεζερβουάρ του QJMotor SQ 16 125 έχει χωρητικότητα 7,8 λίτρων.

Η πρακτικότητα του QJMotor SQ16 125 τονίζεται από το επίπεδο πάτωμα, σε συνδυασμό με τον κεντρικό γάντζο ασφαλείας στην ποδιά, τα οποία μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν ως επιπλέον χώρος φόρτωσης, και η παροχή ρεύματος μέσω της θύρας USB δίνει τη λύση στη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών εν κινήσει.

Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, η σχάρα πίσω με τις εργονομικές χειρολαβές και το Top Box 33 λίτρων (που δίνεται στον στάνταρ εξοπλισμό), μαζί με τη σύγχρονη διπλή LCD οθόνη του ψηφιακού πίνακα οργάνων με ευδιάκριτες ενδείξεις, συμπληρώνουν το σύνολο.

Οι ευμεγέθεις διακόπτες στο τιμόνι συνδυάζουν την καλαισθησία με τη λειτουργικότητα, προσφέροντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον αναβάτη και ευκολία χειρισμών.

Το ολοκαίνουργιο QJMotor SQ16 125 διατίθεται στην ελληνική αγορά στην ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή των 2.495 ευρώ,  και είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα: ασημί, μαύρο και λευκό.

Περισσότερες πληροφορίες: qjmotor.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X