fbpx

SYM ADX 400 TG: Πανευρωπαϊκή παρουσίαση στην Ελλάδα!

Οι Έλληνες επιλέγουν SYM και η SYM επιλέγει Ελλάδα

Μια ευχάριστη έκπληξη για το χώρο των σκούτερ επιφύλασσε η αντιπροσωπεία της SYM στην Ελλάδα, Γκοργκόλης ΑΕ, και μάλιστα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, αφού η πρώτη παρουσίαση του πολυαναμενόμενου SYM ADX 400 TG για τον Ευρωπαϊκό ειδικό τύπο θα γίνει στη χώρα μας!

Η SYM είναι η Νο1 εταιρία σε πωλήσεις στην Ελλάδα για πάνω από μια δεκαετία. Αυτή την ισχυρή σχέση με το ελληνικό κοινό έρχεται να υπογραμμίσει η απόφαση της SYM να επιλέξει τη χώρα μας για την Πανευρωπαϊκή Δημοσιογραφική Παρουσίαση του ολοκαίνουργιου SYM ADX 400 TG, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως και τις 26 Σεπτεμβρίου στο Plaza Resort στη Σαρωνίδα.

Για τέσσερις ημέρες, δημοσιογράφοι και διανομείς από την Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ισραήλ, Βέλγιο, Σερβία, Πορτογαλία, Ελβετία, Γερμανία, Τουρκία, Ρουμανία, Κύπρο, Πολωνία, Ουγγαρία και την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να οδηγήσουν το νέο SYM ADX 400 TG, τόσο σε άσφαλτο όσο και σε χωμάτινες διαδρομές.

Το νέο μοντέλο της SYM ξεχωρίζει για τον πρωτοποριακό Off-Road σχεδιασμό πλαισίου και αναρτήσεων, τον τεχνολογικά προηγμένο κινητήρα Euro 5+ με σύστημα μεταβλητού χρονισμού στον κινητήρα του (!), την υψηλή ποιότητα κατασκευής και φυσικά την αξιοπιστία της SYM, καθώς και τις Off-Road δυνατότητές του, που ανεβάζουν τον πήχη του ανταγωνισμού στη μεσαία κατηγορία Urban Adventure.

Τη διοργάνωση της παρουσίασης και τη φιλοξενία των Ευρωπαίων δημοσιογράφων και εμπόρων έχει αναλάβει η Γκοργκόλης Α.Ε, αποκλειστικός διανομέας της SYM από το 2003.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X