fbpx

HΟΝDA INTEGRA 700: ΠΟΤΕ, ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ

Τον Ιανουάριο, με 8.500 ευρώ και 160 χαω!

Μετά την παρουσίαση του νέου δικύλινδρου κινητήρα του μεγάλου σκούτερ που ετοιμάζει η Honda που διαβάσατε στο SCOOTERNET στις 26 Σεπτεμβρίου, του Honda Integra 700, περισσότερες πληροφορίες έρχονται από μια πρες κόνφερανς που έγινε στην Ιαπωνία, παρουσία δημοσιογράφων.

Μέσα από μια τεχνική ανάλυση των μηχανικών και των ανθρώπων της Honda τρία νέα στοιχεία έγιναν γνωστά. Η ημερομηνία παρουσίασης των μοντέλων, η τιμή και η τελική ταχύτητα, ενώ η ιπποδύναμη του κινητήρα δεν αποκαλύφθηκε ακόμα.

Μένει να δούμε το κατά πόσο η Honda θα ακολουθήσει τις γραμμές του πρωτότυπου της φωτογραφίας, πάνω στο νέο maxi-scooter, το Honda Integra 700

Με τη Honda να μπαίνει δυναμικά στην αγορά των σκούτερ το 2012, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πλαίσιο δεν θα είναι αλουμινένιο, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις, αλλά από κοινό μέταλλο και αυτό για να κρατηθεί η τιμή χαμηλά.

Η τιμή λοιπόν θα βρίσκεται στην περιοχή των 8.500 ευρώ για την έκδοση που θα είναι εφοδιασμένη με πλαϊνές βαλίτσες και μπαγκαζιέρα. Το Honda Integra 700 θα εμφανιστεί στην αγορά ανάμεσα σε Δεκέμβριο του 2011 και Ιανουάριο του 2012.

O oλοκαίνουργιος δικύλινδρος κινητήρας των 700 κ.εκ. του Integra

Μέσα από ένα video που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από αυτήν την πρόσφατη παρουσίαση της Honda στην Ιαπωνία, ένα από τα στοιχεία που φαίνονται – χωρίς να ξέρεις γιαπωνέζικα – είναι ότι ο δικύλινδρος 700 κυβικών κινητήρας, στις 6.000 σ.α.λ θα επιτυγχάνει ταχύτητα ταξιδιού 140 χ.α.ω και στις 6.400 σ.α.λ θα πετυχαίνει τελική 160 χ.α.ω.

Αυτά προς το παρόν, και αν υπάρχει κάποιος γνώστης της Ιαπωνικής γλώσσας, θα χαρούμε να μας βοηθήσει με περισσότερες πληροφορίες από το παρακάτω βίντεο.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO… KI AN MAΘΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ!