fbpx

DAELIM BESBI 125: Aνανέωση

Καίριες, αισθητικές αλλαγές

Η νοτιοκορεάτικη Daelim παρουσιάζει το πετυχημένο Besbi, με νέες φρέσκιες και αρμονικές γραμμές, πάντα σε βολικές διαστάσεις για αστική χρήση. Με κινητήρα αερόψυκτο που δίνει έμφαση στις επιδόσεις και στη χαμηλή κατανάλωση.

Η Daelim παρουσίασε ένα καινούργιο, μικρό και βολικό νεο-ρετρό scooter που έχει δεχθεί ριζικές αλλαγές σε όλους τους τομείς, χρησιμοποιώντας ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα της εταιρίας: Besbi.

Το Daelim Besbi 125 χρησιμοποιεί ένα νέο, πρωτότυπο σχεδιασμό και κυρίως καθαρές γραμμές, που ταιριάζουν με ένα εύκολο, εύχρηστο σκούτερ, καθημερινής χρήσης.


Τα Vintage πλαϊνά του 125 είναι πλέον εξοπλισμένα με αεραγωγούς στο πάνω τους μέρος, το δάπεδο έχει αντιολισθητικές λωρίδες ελαστικού για τα πόδια του αναβάτη, ενώ υπάρχουν φωτιστικά σώματα με λάμπες αλογόνου, και LED.

Οι τροχοί είναι 12 ιντσών με λάστιχα χαμηλού προφίλ τα φρένα (δισκόφρενα μπροστά και πίσω) διαθέτουν σύστημα CBS, έτσι ώστε τα φρένα να λειτουργούν συνδυαστικά. Το όργανο είναι οθόνη LCD.


Ο κινητήρας του
Daelim Besbi 125 διαθέτει νέα μετάδοση και προσοχή έχει δοθεί στο να παρέχει μέγιστη απόδοση με ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου, που ανακοινώνεται στα 2.8 l/100 km.

Τετράχρονος, με έναν εκκεντροφόρο και δύο βαλβίδες, με τεχνολογία ελαχίστων τριβών, με ανακοινώσιμη ισχύ 9 ίππων στις 7.500 rpm και μέγιστη ροπή 0,9 kgm στις 5.750 σ.α.λ.


Η εργονομία είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου Daelim Besbi 125.

Η σέλα τοποθετεί τον/την αναβάτη 790 χιλιοστά πάνω από το έδαφος επιτρέποντας οποιοδήποτε σωματότυπο να πατάει και τα δύο πέλματα των ποδιών το έδαφος. Μια σημαντική λεπτομέρεια για καλό έλεγχο του σκούτερ από τους άπειρους αναβάτες.

Το βάρος φτάνει στα λίγα 115 kg, με το σκούτερ πλήρες υγρών, στοιχείο που δίνει μεγάλη ευελιξία στην κυκλοφορία του μέσα στην πόλη.

Όσον αφορά στον εξοπλισμό, το νέο Besbi διαθέτει alarm, κεντρικό άνοιγμα σέλας από τον διακόπτη, αναδιπλούμενα μαρσπιέ, δύο στάντ, χώρο για το κράνος κάτω από τη σέλα και ρεζερβουάρ 7.2 λίτρων.

Επίσης διαθέτει οπίσθια πρακτική σχάρα, που διαθέτει ενσωματωμένες λαβές για τη στήριξη του συνοδηγού.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Daelim Besbi 125, σύντομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ