fbpx

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ SCOOTERCLUB HELLAS 2011

Κόσμος, κέφι, όρεξη… επιτυχία!

Τη μεγάλη επιτυχία της Πανελλήνιας συγκέντρωσης των μελών του Scooter Club Hellas διαπίστωσαν όλοι όσοι συμμετείχαν, δηλαδή σκουτερίστες από όλη την Ελλάδα και οι φίλοι τους, στο Πευκί της Βόρειας Εύβοιας στα τέλη Μαϊου.

Δεκάδες μέλη και φίλοι του club, κοντά στα 180 άτομα, από πολλά μέρη της Ελλάδας (Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα, Λαμία, Χαλκίδα, Αθήνα, Πάτρα, Πύργο) συμμετείχαν στην εκδήλωση φέρνοντας μαζί τους εκτός από τα αγαπημένα τους σκούτερ, πολλή όρεξη για παρέα μεταξύ συναδέλφων και φυσικά το κέφι τους για κάθε είδους δραστηριότητα.

Με μια σύντομη ανακοίνωση μετά τη λήξη της Πανελλήνιας οι διοργανωτές αναφέρουν τα εξής:

Άλλη μια Πανελλήνια συνάντηση έλαβε τέλος. Οι συμμετοχές ήταν άνευ προηγουμένου. Η επιτυχία της εκδήλωσης μετά από κοινή ομολογία ήταν κάτι παραπάνω απο τέλεια.
Ευχαριστούμε τους διοργανωτές και όλους τους συμμετέχοντες , τους μεν πρώτους για την άριστη οργάνωση (τυχόν μικροπροβλήματα ηταν αμελητέα μπροστά στο κεφι και την καλή παρέα). Και τους μεν δεύτερους γιατί πραγματικά όλοι μας αφήσαμε για λίγο τα προβλήματά μας και περάσαμε ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο, παρέα με ανθρώπους που μέχρι πρότινος τους ξέραμε μόνο μέσω του φόρουμ. Τέλος μακάρι να έχουμε όλοι υγεία και καλή διάθεση και του χρόνου να είμαστε οι διπλάσιοι και όχι μόνο”
.

Εμείς να ευχηθούμε “και του χρόνου”, αλλά κυρίως “πάντα τέτοια”. Μπράβο παιδιά!

(περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες από την εκδήλωση στη διεύθυνση:www.scooterclubhellas.gr)