fbpx

ABUS – Τεχνική ανάλυση: Οδηγός επιπέδων ασφαλείας των κλειδαριών

Ασφάλεια ενάντια στην κλοπή, υψηλού – μετρήσιμου – επιπέδου

Πολλές φορές βλέπουμε την καταγραφή των επιπέδων ασφαλείας πάνω σε κλειδαριές υπό μορφή αριθμών. Αναλύουμε τον ποιοτικότερο οδηγό ασφαλείας σε κλειδαριές μοτοσυκλέτας της γερμανικής ABUS και τι σημαίνει για εμάς

Το σύστημα επιπέδων ασφαλείας των αντικλεπτικών κλειδαριών της ABUS, που αναπαρίσταται με τη μορφή “ταχύμετρου“, καλύπτει μια κλίμακα από το ένα μέχρι το είκοσι, για τις κλειδαριές μοτοσυκλετών του Γερμανού κατασκευαστή.

Είναι ξεκάθαρο, απλοποιημένο και αντιπροσωπεύει το επίπεδο ασφαλείας κάθε κλειδαριάς, βοηθώντας ουσιαστικά τον χρήστη στην επιλογή του σωστού προϊόντος για τις ανάγκες και τις συνθήκες χρήσης του δίκυκλου του.

Τι αντιπροσωπεύουν τα επίπεδα ασφαλείας:

Maximum Επίπεδο Ασφαλείας (Από 10 μέχρι 20)

Αυτές οι κλειδαριές με τη συγκεκριμένη ένδειξη ασφαλείας είναι ιδανικές για χρήση σε περιοχές με υψηλότερο κίνδυνο κλοπής – όπως αστικές περιοχές, και προορίζονται για ακριβές μοτοσυκλέτες και ATV.

Extra Επίπεδο Ασφαλείας (Από 5 μέχρι 9)

Οι κλειδαριές με δείκτη 5 έως 9, προσφέρουν ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας και είναι κατάλληλες για περιοχές με μεσαίο έως χαμηλό κίνδυνο κλοπής και για χρήση σε σκούτερ, παπιά και μικρές μοτοσυκλέτες.

Συνιστώνται επίσης ως δευτερεύουσες επιλογές κλειδώματος σε περιοχές υψηλού κινδύνου κλοπής, όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με κλειδαριά υψηλότερης κατηγορίας, προσφέροντας πρόσθετη ασφάλεια.

Standard Επίπεδο Ασφαλείας (Από 1, μέχρι 4)

Ο δείκτης από 1 μέχρι 4 πάνω στις κλειδαριές της Abus υποδεικνύει πως παρέχουν βασική προστασία από κλοπή και ενδείκνυται για περιοχές χαμηλού κινδύνου.

Προορίζονται συχνά για αποτροπή κλοπής, ως δευτερεύουσα επιλογή κλειδώματος ή ως πρόσθετη κλειδαριά για κράνος, μπουφάν ή τσάντα.

Συναγερμοί

Όλο και περισσότερες κλειδαριές της ABUS είναι εξοπλισμένες με συναγερμό έντασης περίπου 100 dB για να αποτρέπουν αποτελεσματικά τους επίδοξους ληστές.

Η προσθήκη της λέξης “Συναγερμός“ στο σύστημα επιπέδου ασφαλείας, δηλώνει ότι μια κλειδαριά διαθέτει και αυτό το χαρακτηριστικό.

Περισσότερες πληροφορίες για την Abus και τα προϊόντα της: www.bikealert.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X