fbpx

Thrust XSUV 300: Ήρθε στην Ελλάδα (+τιμή)

Εμφάνιση και τιμή που ξεχωρίζουν

Ενισχύεται με τον καλύτερο τρόπο η γκάμα των σκούτερ της Thrust Motor, καθώς εξασφάλισε τον ερχομό στην Ελλάδα του Thrust XSUV 300, ενός maxi scooter με πολύ προσεγμένη εμφάνιση. Εξίσου “προσεγμένη” είναι και η τιμή που ανακοινώθηκε από την ελληνική αντιπροσωπεία

To design αυτό ήταν που έκανε το νέο σκούτερ της Thrust να ξεχωρίζει από την πρώτη του παρουσίαση με το όνομα ΧSUV, που προσδιορίζει και τον χαρακτήρα του maxi scooter μεσαίου κυβισμού.

Διαθέτει δυο κομψούς, σφηνοειδείς προβολείς μπροστά, πλατύ “μέτωπο” στο φέρινγκ κάτω από την ψηλή, ρυθμιζόμενη ζελατίνα. Το Thrust XSUV 300 φοράει 14 ιντσών τροχό μπροστά και 13 πίσω, έχει ψηλό τούνελ και λανσάρει ένα νέο στοιχείο στην περιοχή της σέλας, ένα “σιρίτι” διαφορετικού χρώματος, που το κάνει να ξεχωρίζει.
Το τιμόνι του σκούτερ είναι γυμνό, η σέλα δύο επιπέδων, μπροστά υπάρχει συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι και πίσω δύο αμορτισέρ με ξεχωριστό ρεζερβουάρ.

Όπως μας συνηθίζει η Thrust, ο εξοπλισμός είναι πλούσιος, αφού διαθέτει οθόνη TFT και σύστημα keyless, δικάναλο ABS και για τα δύο δισκόφρενα, όπως και Traction Control, για τον έλεγχο της πρόσφυσης.

Το ΧSUV 300 φοράει έναν υγρόψυκτο, ψεκαστό, τετραβάλβιδο κινητήρα με κυβισμό 278 cc, με απόδοση 26,4 ίππων και ροπή 2,62 kgm.

To ρεζερβουάρ που βρίσκεται στο κεντρικό τούνελ χωράει 13 λίτρα, ενώ οι διαστάσεις των ελαστικών είναι 120/70-14 μπροστά και 140/60-13 πίσω.

Το μεταξόνιο είναι 1520mm και το ύψος της σέλας είναι 780mm, ενώ το βάρος φτάνει τα 177kg.

Η τιμή του Thrust XSUV 300 που έχουν έρθει στην Ελλάδα και είναι ετοιμοπαράδοτα ανακοινώθηκε από την αντιπροσωπεία Γκουντούφας στις 3.995 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες: thrust-motor.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X