fbpx

MOTUL: Δυναμικά στο σαλόνι της EICMA 2019

Νέα προϊόντα στο Μιλάνο

Η 77η EICMA, η μεγαλύτερη έκθεσης των δύο τροχών για την ευρωπαϊκή αγορά (International Motorcycle and Accessories Exhibition) ανοίγει τις πύλες της στο Μιλάνο από τις 5 έως τις 10 Νοεμβρίου και η Motul θα είναι παρούσα για την πολύ-αναμενόμενη αποκάλυψη της νέας εμφάνισης των προϊόντων της σειράς Powersport!

Η εκδήλωση προσελκύει τεράστιο πλήθος εκθετών, εμπορικών επισκεπτών, φίλων των 2 τροχών και διεθνών μέσων ενημέρωσης και, ως εκ τούτου, αποτελεί σημαντική ημερομηνία στο ημερολόγιο των καταναλωτών και εμπόρων του χώρου.

Τα οχήματα Powersport και ειδικότερα αυτά των δύο τροχών διαδραματίζουν αναπόσπαστο ρόλο στην ιστορία, το παρόν και το μέλλον της Motul και η EICMA είναι το ιδανικό μέρος για εμπορικές συζητήσεις και ανάπτυξη στρατηγικών δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για νέες επαφές και συνεργασίες.

Η Motul στην EICMA θα αποκαλύψει τον νέο σχεδιασμό και εμφάνισης των προϊόντων της σειράς Powersport, στην οποία έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον τελικό χρήστη. Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν βίντεο, γραφικά και επιπλέον artwork της νέας καμπάνιας #EmpowerYourRide.

Η ενημερωμένη σειρά, που θα είναι διαθέσιμη το 2020, διαθέτει τις πιστοποιήσεις του νέου πρότυπου JASO T903: 2016 και αποσκοπεί στην διατήρηση της πρωτοπορίας στην εξειδικευμένη αγορά των δίτροχων.

Στο σύνολο της σειράς Powersport, η Motul διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων που καλύπτει όλες τις τεχνολογίες για χρήση σε κινητήρες τόσο για την καθημερινή μετακίνηση όσο και για ψυχαγωγικές δραστηριότητες, και φυσικά στον χώρου του Motor Sport. Όποια και αν είναι το όχημα Powersport, η Motul έχει το σωστό προϊόν.

Ως επιτυχημένος ηγέτης στο χώρο της μοτοσυκλέτας θα ενισχύσει αναμφίβολα την παρουσία της στην EICMA και θα μεταφέρει αυτό το μήνυμα στο βασικό ακροατήριό της.

Στο περίπτερο της Motul (Hall 22 Stand S50) θα εμφανίζονται μοτοσυκλέτες που αντιπροσωπεύουν μερικές από τις πιο αναγνωρισμένες συνεργασίες και συμμετοχές της εταιρείας στα κορυφαία πρωταθλήματα όπως τη Suzuki και την HRC.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς χώρους επίδειξης για όλους τους λάτρεις των δίτροχων είναι αναμφίβολα η MotoLive αρένα. Η Motul, ως Επίσημος Συνεργάτης Λιπαντικών της MV Agusta μαζί με τον επίσημό της stuntman Thibaut Nogues, θα εντυπωσιάσουν το κοινό χρησιμοποιώντας τις Schiranna της MV Agusta.

Οι τεχνικοί της Motul θα είναι διαθέσιμοι στο περίπτερό της για να εξηγήσουν περισσότερες λεπτομέρειες για την νέα σειρά Powersport, όπου θα πραγματοποιηθούν πολλά από τα ήδη καταξιωμένα MotulSchool sessions για επισκέπτες και εμπόρους.

Αλλά το «MotulSchool» δεν είναι ο μόνος τρόπος να ενημερωθείτε για την παρουσία της Motul στην EICMA. Συνδυάζοντας όλες τις δραστηριότητές της, τις τεχνικές και εμπορικές συνεργασίες της, την σειρά Powersport και τον χώρο του περίπτερό της, η Motul θα διοργανώσει έναν διαγωνισμός QR Code.

Παρόμοια με το κυνήγι του θησαυρού, οι επισκέπτες θα μπορούν να ανιχνεύσουν ειδικούς κωδικούς QR στα περίπτερα των MV Agusta, Suzuki και WorldSBK, να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να προχωρήσουν σε επόμενα στάδια, έως ότου τελικά καταλήξουν στο περίπτερο Motul για να λάβουν το βραβείο τους. Οποιοσδήποτε κερδίζει με Motul – όχι μόνο οι πρωταθλητές!

Σχετικά με την Μotul

Η γαλλική εταιρία Motul δραστηριοποιείται παγκοσμίως και ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διανομή λιπαντικών προϊόντων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και άλλων οχημάτων), καθώς και λιπαντικών βιομηχανικής χρήσης μέσω της δραστηριότητας της Motul Tech.

Η Motul έχει επίσης αναγνωριστεί ως ειδικός στα συνθετικά λιπαντικά. Ήδη από το 1971, η Motul ήταν η εταιρία πρωτοπόρος στην παρασκευή του πρώτου 100% συνθετικού λιπαντικού για κινητήρες αυτοκινήτων, το 300V, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας εστέρων η οποία χρησιμοποιήθηκε αρχικά στην αεροναυπηγική βιομηχανία.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, η Motul απέκτησε αξεπέραστη εμπειρία ως επίσημος προμηθευτής λιπαντικών για πολλές αγωνιστικές ομάδες και κατασκευαστές και συμμετέχει ενεργά στην περεταίρω ανάπτυξη των τεχνολογικών καινοτομιών στα motorsports.

Η Motul υποστηρίζει ομάδες αλλά και διεθνείς αγώνες και πρωταθλήματα όπως: 24 Hours of Le Mans (αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών), FIA World Endurance Championship, Super GT, Drift, MotoGP, World Superbike, World MX, Endurance World Championship, Supercross, IOM TT, Rallycross, F1 Boat και πολλές ακόμη.

X