fbpx

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!

Ο επικίνδυνος Αύγουστος

Εντάξει μην ανησυχείτε τελειώνει ο Αύγουστος. Η πόλη θα ξαναγεμίσει… ευτυχώς. Ευτυχώς, γιατί εμείς που μείναμε στο Λεκανοπέδιο τον Αύγουστο βλέπαμε κάθε μέρα σκηνές απείρου κάλλους στους δρόμους.

Eρημιά, αλλά τι ερημιά: Επικίνδυνη...

Με την κυκλοφορία μειωμένη τουλάχιστον κατά 60-70% οι έξυπνοι Ελληναράδες αυτοκινητάδες εξαντλούσαν τη λύσσα – ώρες, μέρες, χρόνια χαμένα από τη ζωή τους, κολλημένοι στο μποτιλιάρισμα – πάνω στο γκάζι τους. Αδιανόητες ιστορίες ανοησίας διαδραματίζονταν σε όλη την Αθήνα. Όλη η Αθήνα ένα απέραντο τσίρκο με πρωταγωνιστές “αυτούς”και θύματα εμάς. Και οι ηλίθιοι ήταν πολλοί, μη νομίζετε, εσείς δεν τα βλέπατε, εσείς ήσασταν “αλλού” και τελικά πολύ καλά κάνατε, γιατί τη γλιτώσατε…

Παραθέτουμε ένα ενημερωτικό άρθρο από το Wheels & Motors του “Έθνους”, που αναφέρει πως ο Αύγουστος είναι από τους χειρότερους μήνες του χρόνου όσον αφορά τα θανατηφόρα ατυχήματα στο Λεκανοπέδιο Αττικής. Τριάντα νεκροί πέρσι και φυσικά οι δικυκλιστές (μοτοσυκλέτες-σκούτερ) έλαβαν σημαντικό μερίδιο, δυστυχώς. Γι’ αυτό Αύγουστος σημαίνει… διακοπές καλύτερα και μακριά από την Αθήνα.

X