fbpx

MONTEΛΟ 2012: ΚΥΜCO LIKE LX 200i

Ακόμα πιο όμορφο, ακόμα πιο ρετρό

Το κλασικής, ρετρό εμφάνισης scooter της Kymco Like LX 200i επανήλθε στο Σαλόνι του Μιλάνο 2011, ενισχύοντας την εμφάνισή του. Στην προκειμένη περίπτωση αυτό σημαίνει πως απέκτησε ταιριαστή διχρωμία, που μοιάζει να έρχεται από τη δεκαετία του ’60.

Ειδικά στους χρωματισμούς των φωτογραφιών που δημοσιεύουμε η ομοιότητα με τις Lambretta του παρελθόντος -ειδικά στα πλαϊνά καπάκια – είναι εμφανής. Τα πράσινα κομμάτια εκτός από τα καπάκια, υπάρχουν και στην κολώνα της ποδιάς, αλλά και στα πλάγια του μπροστινού φτερού.

Το Like 200, είναι ένα φιλικό, ελαφρύ και χαμηλού ύψους σέλας σκούτερ που προορίζεται να ζήσει μέσα στην πόλη και να μεταφέρει, με γνώμωνα την ευκολία χρήσης τον αναβάτη του. Εφοδιασμένο με έναν αερόψυκτο κινητήρα, που τροφοδοτείται με ηλεκτρονικό ψεκασμό, η ιπποδύναμή του αγγίζει τους 11 ίππους στις 7.500 στροφές ανά λεπτό.

 

Οι τροχοί του είναι 12 ιντσών και διαθέτει δισκόφρενα και στους δύο τροχούς. Η σέλα του απέχει 780 χιλιοστά από το έδαφος και το βάρος φτάνει τα μόλις 110 κιλά. Υπάρχει ικανός αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, ενώ η μπαγκαζιέρα είναι μέσα στον στάνταρ εξοπλισμό.