fbpx

ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΡΑΝΗ x 3…

Η ώρα των… JET!

Με τη θερμοκρασία να έχει ήδη ανέβει σε υψηλά επίπεδα και τα μέτωπα της επένδυσης των κρανών να είναι διαρκώς βρεγμένα από τον ιδρώτα, πολλοί από εμάς πρέπει να ερευνήσουν το ενδεχόμενο αγοράς ενός ανοικτού (Jet) κράνους. Τα πλεονεκτήματά τους είναι πολλά, ειδικά το καλοκαίρι. Δίνουν μια παραπάνω αίσθηση ελευθερίας και αφήνουν τον αέρα να περνάει πιο ελεύθερα στο μέτωπο, έχουν μικρότερο βάρος και όγκο, μεταφέρονται εύκολα και γενικά ακόμα και στις πιο ζεστές μέρες δεν σε κάνουν να δυσανασχετήσεις για το γεγονός πως πρέπει να φορέσεις κράνος. Μπορεί το επιχείρημα εναντίον των ανοικτών ή jet κρανών να είναι πως δεν προστατεύουν το σαγόνι του αναβάτη, από την άλλη όμως είναι σίγουρο πως τα ανοικτά κράνη είναι σαφώς προτιμότερα και ασφαλέστερα από το “τίποτα”, που δυστυχώς βλέπουμε ακόμα και σήμερα στην ελληνική καθημερινότητα. Αυτό το “τίποτα”, το χωρίς κράνος πολλές φορές συμβαίνει λόγω του “ζεσταίνομαι και σκάω, με το φουλ φέις κράνος”… Γι’ αυτό λοιπόν, ιδού τρεις προσφορές της MC Import για τον σκουτερίστα του καλοκαιριού, αλλά τελικά και τον “χειμωνιάτικο”, αφού ξέρουμε όλοι σκούτερ και ανοικτά κράνη, πηγαίνουν χέρι-χέρι…

 

AGV Bali II Multi B3

Κράνος της ιταλικής AGV από τη σειρά της εταιρία με το όνομα Bali. Ονομάζεται AGV Bali II Multi Β3, είναι κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό και διαθέτει γείσο για τον ήλιο μπροστά, αλλά και αντιχαρακτική ζελατίνα για την προστασία του προσώπου. Στο πίσω του μέρος υπάρχουν αεραγωγοί υποπίεσης.

AGV Bali II Multi Β3

AGV Bali II Multi Β3

Διαθέτει αφαιρούμενη υποαλλεργική εσωτερική επένδυση και ο μηχανισμός κλεισίματος του λουριού γίνεται με κλιπ. Κατασκευάζεται σε 3 διαφορετικά εξωτερικά καλούπια και διατίθεται σε πολλά μεγέθη, από XS, μέχρι και XL.

TIMH: 111 ευρώ στο κατάστημα και 100 ευρώ μέσω του e-shop (πατήστε εδώ) της εταιρίας.

 

AGV Blade Multi Start Italia

Ανοικτό σπορ κράνος της AGV από την σειρά Blade, με πλήρες όνομα AGV Blade Multi Start Italia (το τελευταίο λόγω των ιταλικών σημαιών που υπάρχουν πάνω του). Κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό με χαμηλό βάρος και ιδιαίτερα δυναμικές γραμμές. Η επένδυση είναι υποαλλεργική και αφαιρούμενη. Διαθέτει δύο αεραγωγούς (δεξιά και αριστερά στο μέτωπο) για αποβολή της θερμοκρασίας και του ιδρώτα. Η αντιχαρακτική ζελατίνα διαθέτει μηχανισμό στήριξης που προσφέρει τη δυνατότητα να αφαιρεθεί χωρίς εργαλεία.

AGV Blade Multi Start Italia

AGV Blade Multi Start Italia

Το κέλυφος του Blade κατασκευάζεται σε δύο μεγέθη για ορθότερη εφαρμογή στο κεφάλι, αναλόγως του εσωτερικού μεγέθους. Διατίθεται σε μεγέθη από XS, μέχρι και XL.

TIMH: 151 ευρώ στο κατάστημα και 136 ευρώ στο e-shop (πατήστε εδώ) της εταιρίας.

 

Acerbis Sunset

Το τελευταίο ανοικτό κράνος της παρουσίασής μας είναι το Acerbis Sunset που είναι κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό και έχει την ιδιαιτερότητα πως διαθέτει δύο ζελατίνες. Μια συρταρωτή εσωτερική φιμέ, (τύπου καθρέφτη) και μια εξωτερική “διαφανή” για περισσότερη προστασία από τον αέρα και τα στοιχεία αυτού (σκόνη, πετραδάκια, κ.λπ, όλοι τα ξέρουμε…). H ζελατίνα αυτή ασφαλίζει στην κάτω θέση για να μην ανοίγει στις υψηλότερες ταχύτητες.

Acerbis Sunset

Acerbis Sunset

Το εσωτερικό του είναι υποαλλεργικό (πλήρως αφαιρούμενο για να πλυθεί), υπάρχουν αεραγωγοί υποπίεσης στο πλαϊνό και πίσω μέρος του και διατίθεται σε πέντε χρώματα (λευκό, μαύρο, μπλε, κόκκινο, καφέ) και όλα τα μεγέθη (S-XL).

ΤΙΜΗ: 79 ευρώ στο κατάστημα ή 71 ευρώ μέσω του e-shop (πατήστε εδώ)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: MC motor import S.A.,  www.mcmotor.gr , Μιχαλακοπούλου 44, Αθήνα, τηλ. 210 7212986