fbpx

HΟΝDA NEW MID CONCEPT, 2012

Πιθανόν να περάσει στην παραγωγή

Από όλα τα πρωτότυπα σκούτερ τα concept που παρουσιάστηκαν στην περσινή έκθεση της Eicma στο Μιλάνο το Ηοnda New Mid είναι ένα από τα πιθανότερα μοντέλα που θα περάσουν στην παραγωγή. Οι κατάσκοποι στην Ευρώπη μιλούν για δοκιμές που γίνονται σε κρυφή τοποθεσία και για κάποιες φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει ενός σκούτερ-μοτοσυκλέτας, που δοκιμαζόταν μαζί με το Crosstourer. Σε εγγλέζικο site μάλιστα κυκλοφόρησε και σκίτσο, με λεπτομέρειες αυτού του πρωτότυπου, σχήματος και προορισμού, “υβρίδιου”.

Είναι πλέον γνωστό πως η Honda επιθυμεί να χαράξει νέους δρόμους όσον αφορά στις χρήσεις και τα σχήματα των δίτροχών της, παρά να συνεχίσει να υπηρετεί συμβατικές υποχρεώσεις στις παραδοσιακές κατηγορίες.Αυτό φάνηκε και από την παρουσίαση του Honda DN-01, αλλά και πρόσφατα από το Crossrunner.

Το Νew Mid Concept σύμφωνα με τις πληροφορίες θα χρησιμοποιεί συμβατικό πιρούνι μοτοσυκλέτας και 17ρηδες τροχούς, ο κινητήρας θα είναι δικύλινδρος σε σειρά, με κιβώτιο DCT με διπλό συμπλέκτη και θα διαθέτει ABS, με τις φήμες να μιλούν για κυβισμό από 600 μέχρι 750 κυβικά και οτι την τελική έκδοση παραγωγής να τη δούμε στην προσεχή έκθεση του Μιλάνου.


Το video που ακολουθεί προέρχεται από την επίσημη πρώτη παρουσίασή του Honda New Mid Concept στο Μιλάνο του 2010