fbpx

ΤΖΑΚΕΤ SPIRIT OF 69 Harrington

Με την αύρα του Λονδίνου και των ’60s…

To τζάκετ SPIRIT OF 69 Harrington, καλύπτει ενδυματολογικά το κίνημα των σκουτεράδων Mods (όπως και τους Punk, Ska, Rockabilly, κ.α.) και μεταφέρει την επαναστατική, αντισυμβατική ατμόσφαιρα της Αγγλίας των τελών της δεκαετίας του ’60.

Spirit of 60 Harrington

Γι’ αυτό το λόγο και η εταιρία που τα κατασκευάζει ονομάζεται “Spirit of ’69”. To τζάκετ ονομάζεται Harrington λόγω της συγκεκριμένης στενής γραμμής του και στα μανίκια έχει ραμμένη μια Τζαμαϊκάνικη και μια Βρετανική σημαία, με την πρώτη να κάνει αναφορά στους τζαμαϊκανούς μετανάστες της Αγγλίας (από το ’50-’60) και την επιρροή που άσκησαν στη βρετανική μουσική σκηνή μέσω της σκα και της ρέγκε.

To “Spirit of 69 Black Harrington Jacket” έχει τα εξής χαρακτηριστικά: το εξωτερικό είναι φτιαγμένο από 40% βαμβάκι και 60% polyester, η εσωτερική “σκοτσέζικο καρό” επένδυση είναι 95% ακριλική και διαθέτει φερμουάρ μπροστά, δύο εσωτερικές τσέπες με φερμουάρ, ραφτά στο στήθος και τα μανίκια. Ο γιακάς σηκώνεται και διαθέτει δύο κουμπιά για να κλείνει.

Τιμή: 49 ευρώ
Πληροφορίες: Πληροφορίες: Monsterville, Θεμιστοκλέους 53, Εξάρχεια, Αθήνα, τηλ.210.33.04.407 ή στο  Monsterville online shop