fbpx

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ: HONDA PCX 150 eSP, 2012

Βγαίνει στην παραγωγή, για όλο τον κόσμο!

Mε μεγάλη χαρά σας πληροφορούμε ότι η εγκυρότητα του SCOOTERNET. gr επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο. Ημασταν οι πρώτοι στον κόσμο που ανεβάσαμε στο διαδίκτυο την αποκλειστική είδηση για την παρουσίαση Honda PCX 150 μέσα στο 2012, ήδη από τις 22 Δεκεμβρίου (πατήστε ΕΔΩ για να την διαβάσετε).

Στον κόκκινο κύκλο το Honda PCX 150 eSP, που μάλιστα αναφέρεται ώς "Global Model"

Στην είδηση μας είχαμε βάλει “ερωτηματικό”, αλλά παράλληλα είχαμε επιστρατεύσει τις αποκλειστικές μας πληροφορίες και όλα τα λογικά επιχειρήματα. Και τελικά ήμασταν και πάλι ακριβείς! Απόδειξη η παραπάνω φωτογραφία, μέσα στον κόκκινο κύκλο, που αφορά μοντέλα της Honda για το 2012. Η παγκόσμια παρουσίασή του νέου Honda PCX 150 θα γίνει τον Μάρτιο και τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση από την “μητέρα Honda”.

Το PCX 150 θα κατασκευάζεται, όπως και το Honda PCX 125 idle stop, στο εργοστάσιο της Ταϊλάνδης και δεν θα προορίζεται μόνο για τη τοπική αγορά, αλλά θα αποτελεί “ Global Model”, θα εξαχθεί δηλαδή σε όλο τον κόσμο. Ο λόγος για τον οποίο προχώρησε η Honda σε αυτή την κίνηση, αναλύεται επιγραμματικά στο άρθρο μας της 22ας Δεκεμβρίου.

Ηonda PCX 125 idle stop, μοντέλο 2012. Το 150 θα χρησιμοποιεί τα χρώματα "ανάποδα"...

Οι χρωματισμοί του Honda PCX 150, 2012 δεν θα είναι αυτoί που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία, που δείχνει το PCX 125 – δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να βρούμε το 150 σε υψηλή ανάλυση – αλλά στα ανάποδα χρώματα: δηλαδή μαύρα πλαστικά με κόκκινη-βισινί σέλα και εσωτερικά πλαστικά (όπως βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία του άρθρου).

Το Honda PCX 150 θα χρησιμοποιεί και τον κωδικό eSP, o οποίος αναφέρεται στον κινητήρα του.  
“eSP” σημαίνει “Smart and Power”. Smart = εξελιγμένο, ακριβές και οικολογικά ευαίσθητο με χαμηλή κατανάλωση και χαμηλές εκπομπές καυσαερίων. Power = επιδόσεις για τον μονοκύλινδρο, ψεκαστό, υδρόψυκτο κινητήρα του σκούτερ, που πετυχαίνει με μικρότερη κατανάλωση καυσίμου, υψηλότερη απόδοση μέσα από εξελιγμένη τεχνολογία και το έξυπνο σύστημα idle stop (stop and go).

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ